Furcsa brigád

Alternatív nevek: Furcsa brigád

A

Studio Rebellion Developments egyben az alkotó és a kiadó is, bemutatja új játéktermékeit. Csapatjátékában a Fura Brigád a shooter elemeinek kalandjain alapul. Az alap egy fantasztikus történet a kincsvadászokról az alábbi körülmények között. Az akció egy harmadik féltől származik, és a csapat egyidejűleg akár 4 résztvevő is lehet.

Letöltsd a Strange Brigade-et 2018-tól, amikor tervezed, hogy kiadja. Az áthatolhatatlan dzsungel mélységébe egy külön felhatalmazást küldtek, amelyet különböző szakmák képviselőiből összegyűjtöttek, hogy az expedíció leggyümölcsözőbb legyen. Azonban ha úgy döntesz, hogy megbirkózol a feladattal egyedül, menj egyedül a bozótba, de a túlélés hatékonysága és esélyei jelentősen csökkentek. Ha a megfelelő helyen vagy, a leszállás ejtőernyőkkel történik. Ettől a pillanattól kezdődik a legérdekesebb. Meg kell vizsgálni a tér minden rejtett sarkát, hogy nyomokat keressenek arról, hogyan lehet megtalálni a fő titokzatos tárgyat.

Az ősi, hogy elrejtse, nemcsak az egyik távoli barlangba, hanem egy sötét átka alatt. Most egy mitológiai lények seregével őrzik, ami az egyiptomi királynőt vezeti a boszorkányok között. Meg kell haladni a megengedettek sorát, ahogy a halottak hadserege porról és romokról emelkedik. Elhagyja a kényelmes sírokat, hogy elpusztítsa a szökevényeket, akik úgy döntöttek, hogy megszállják szentélyüket. Várakozás vár rád, ami túlél.

 

Játssz is