Kard Coast Legends

Alternatív nevek: Kard Coast Legends

Játék Sword Coast Legends: a világ a fantázia.

, aki elutasítja a fantasy szerepjáték játék, és ragyogó, élénk? Rajongók már várja az irányt a megjelenése valami friss, és a játék Sword Coast Legends volt a levegőt a tavasz víz a sivatagban.

Mivel 19

. 10. 2015 Játék stúdió n -Space jött ki a Windows, Linux és Macintosh és 2016-ban Digital Extremes Kiadó ígéri, hogy engedje el a PlayStation 4 és egy Xbox, a rajongók már letölthető a Sword Coast Legends kezdődik az utazás.

A játék egy sok köze van a játékban projektek egy irányba tart, de ez az eredeti és jellegzetes az különbözteti:

 

 

Nachalo epikus történet.

 • Odinochnaya kampaniya
 • Uvlekayuschy syuzhet
 • Takticheskie boi
 • Aktivnaya pauza
 • 6 osztályok personazhey
 • 5 versenyen vybor
 • Dungeon Master mode üzemmódban segít, hogy saját kalandokat, majd felajánlja nekik druzyam
 • A mágia világa egyedi törvények, és a személy nem érti meg őket, nem magyarázzák, de csak akkor lehet elfogadni. Mennyi ideig azt rótta utak, és miért nem a legrövidebb úton Faerûn – senki sem fog válaszolni, de csak vállrándítással vállukon, azt mondják, így is kell lennie.

  mégis itt van, csak úgy döntött, hogy töltse le a Sword Coast legendák, és itt az ideje, hogy megismerjék a helyi lakosság, köztük a hiányzó nomádok, a gazdák, a kis- és kegyetlen barbár törzsek. Fölöttük a vallási kultuszok és a különböző egyesületek által vezetett gazdag kormányzati tisztviselők.

  A város hat osztály, és 5-ször, mindig készen áll, hogy az új bravúrokat. A főszereplő egy egyesületi zsoldosok, amely-ben alakult olyan régen, hogy még a vének nem emlékszem az időt. Idő is okozott pusztítás és a céh nem tűnik olyan erős, mint a régi szép időkben, bár még mindig kísért lakókocsi, távol a kapzsi banditák.

  Egy nap, egy év alatt a hős útja és barátai álma egy furcsa álom, amelyben ígérnek a démonok pusztítás. Miután felébrednek, mint egy álom vált valóra a lakókocsi – támadó ellenséget, jó gépek és szervezet. Az erők egyenlő, és sok a életét a helyszínen. Guild is porig égett, és próbálja megérteni, mi történik.

  A harcok lesz egy természetes fellépés, átható az egész játék, és mivel nem lehet elkerülni, hogy jobban összehangolják a tevékenységét pártja, bármikor használhatja a szünet ideje.

  A Kardpart legendák a PC-n, ​​akkor választhat egy hős, de rövid időre egyedül maradt – neki csatlakozzon elvtársak, fegyverek. Arra is van, hogy felkészítse őket, hogy emeljék a tehetség, és válassza a következő kampány a legérdemesebb. A cég célja, hogy menjen át számos út, végre küldetéseket, vegyenek részt a harcokban, vegyenek részt, hogy a küldetések, találják meg és fedezze fel a sírok, katakombák, romok, Dungeons és labirintusok. Utazás Faerûn és a kommunikáció a tengerparti lakossága Luskanban, híres modor és büntetőjogi megszállása csempészet is rendkívül informatív.

  játékosok választhatnak, milyen úton induljanak – merre bejutni egy zárt városba dolgozni, hogy a személy -e vagy sem. A sok érdekes küldetéseket is – felébreszteni az alvó szépség, vizsgálat lefolytatására, vagy lopni csavargó fa csonkja.

  Rendszer minimumkövetelmények

  • Operációs rendszer: Windows 08/07 (8. 1) / 10 (64 bites)
  • Processzor: Intel Core 2 Duo E6700 @ 2. 66 GHz / AMD Athlon 64 X2 6000+
  • OP 4 Gb
  • Mesto a lemezen 11. 5 GB
  • Videokártya: NVIDIA GeForce 8800 GT / AMD Radeon HD 4850 vagy jobb (DirectX 11)
  • Zvukovaya Kártya: Kompatibilis DirectX
 

Játssz is