Throne Kingdom at War

Alternatív nevek: Trón Királyság háborúja

Throne Kingdom at War: Légy nagyszerű lélek.

A játéktermékek piaca most és új javaslatok.

Az uralkodó életében. Vannak itt ellenségek és barátok, valamint egy olyan királyság, amelyet fejleszteni és védeni kell. Rengeteg ellenség van, ezért a támadások nem ritkák. Együtt könnyebb és megbízhatóbb a támadások visszaszorítása azokkal szemben, akik nem osztják meg véleményüket a jószomszédi kapcsolatokról.

Az hasonló gondolkodású emberek nagy csoportjában megjelenik, felfedezni fogja a földet, harcolni szörnyekkel. Ön garantált támogatást és segítséget nyújt erőforrások és katonai segítségnyújtás formájában. Kérjen tanácsot, de ne feledje, hogy hasonló válaszokat vár.

Mi bölcsen küzdünk bátran.

Egy színes középkori világban találod magad, ahol nincs modern technológia, de van mágia és éles pengék. Légy része ennek a valóságnak, segít a Királyságnak a háborús regisztráció során, ami nem igényel komplex manipulációkat.

Mi még mindig kellemesen meglepő:

Stav része a iPlayer Throne Kingdom a háború, hogy tartsa a kezét az impulzus a haladás.

Ha megemlítette az osztályokat, lássuk, ki képviselteti magát:

  • Loyal Knights
  • Arrow kulcsok
  • Keepers
  • Investigers
  • Szövetségi csapatok
  • Cavalry

A ismeretes, hogy a település életképes, a lakóknak otthonok, kocsmák, padok kellenek. A katonáknak kaszárnyákra és négyzetekre van szükségük képzésre. És a város számára raktárak, kovácsok, fűrésztelepek, bányákra van szükség. A szén, fa, kő és más ásványok kitermelése mellett ne felejtsük el, hogy minél magasabb a bányák szintje, annál értékesebb nyersanyagokat hoznak. Ugyanez vonatkozik más vállalkozásokra is, kivonják a forrásanyagot, vagy előállítják az árut.

A játékcsarnokban minden összekapcsolódik, ezért igyekszünk időben és egyenletesen fizetni minden iparág számára. Ha kevés ház van, vagy nem felelnek meg a polgárok életszínvonalának, akkor senki nem fog dolgozni, ami befolyásolja az élelmiszerek, egyenruhák és fegyverek hiányát. Ne felejtsd el pumpálni és harcosokat küldeni őket megbízásokra. A küldetés választása nagyszerű, és bármelyikét meg lehet választani, miután tanulmányozta a jutalom fogalmát és összegét. Válassza ki azokat, amelyek megfelelnek a hősök szivattyúzásának szintjéhez, hogy erőssége elég legyen ahhoz, hogy kitérjen és harcoljon az ellenséggel.

A trón Királyság háborúja folyamatosan javul, új kiegészítések jelennek meg, így nem kell kihagyni. A játékosokhoz való csatlakozással a szoros családi család részévé válik, és hamarosan kap egy első edzést egy kis edzés után.

 

Játssz is