Alternatív nevek: Unit, UNIT

Online játék U. T. - Egy izgalmas ingyenes MMORPG játékot készített a stílus a poszt-nukleáris világban. T. Online kínál, hogy belevetik magukat a világ túlélők egy nukleáris háború, és hogy melyik oldalán játszani - e, hogy a védő a polgári lakosság vagy a bandita, hogyan kell keresni és költeni szerzett. Annak érdekében, hogy a játék még érdekesebbé, a fejlesztők használt egyedi FLASH-motor, ami a folyamat a fogadási fordítani a minőségi ügyfél játékokat. A vendégek egy hatalmas és jól megtervezett kártya egyedi tárgyakat. A térkép nem varratok és átmenetek a különböző helyszínek között.

Csatlakozz a játékban U. T. letöltés speciális kliens azt feltételezi, hogy optimalizálja az internetes forgalmat a fogyasztás. További U. T. Online regisztráció jellemző összes játék - bevezetés felhasználónév és jelszó, valamint az e-mailek.

U. T. online játék pozitív módon eltér a hasonló játékok humor és jelenlétét speciális szókincs. Quest vonal magában lineáris fejlődése a telek sok különböző befejezés. A játékosok óriási a választék a fegyverek (könnyű fegyverek, közelharci fegyverek, az energia fegyverek, nehézfegyverek, gránátok és aknák - több mint 150 cím), és a páncél (sisak, páncél, nadrágok és cipők, amelyek együtt a különböző készletek és díjak szintű játékos.) Játszd a játékot U. T. online nagyon izgalmas és mégis, mert még egy egyszerű séta a közeli erdőben, és mocsarak úgy, hogy egy találkozót az egyik lények a Bestiárium (29 különböző lények).

Emlékeztetni kell arra, hogy a PvP rendszer üzemanyag közötti konfliktusok játékosok és klánok, így ül a sarokban nem fog működni.

In U. T. Lejátszás megadja neked a lehetőséget, hogy megismerjék az érdekessége a játék - a játék számítógépes hálózat, emlékeztet az internet, ahol ásás és megoldása rejtvények katonai terminálok lehet tölteni egy csomó időt.

Lejátszás U. T. - Az, hogy lesz vagy egy fosztogató vagy raider, valamint megismerkedhetnek a fejlett városi NPC játék karakterek, mint például, gyógyszerész, Merchant, sírásó és mások. Ön szívesen agresszív mob - kutyák és mutációi, de a jelenléte a gyógyszerek segíthetnek gyógyítani a sebeket, a "meleg" találkozó. A karaktered alapvető (6 paraméter) és származékai. Így lesz egy harci (három harci osztály - kritoviki, uvorotchiki és tankok), és a békés készségek, karakter létrehozása kell választani prioritást készségeket, amelyek fejlesztik a leggyorsabban. Az összeget fog keresni a teljesítmény bónuszokat. Különben sérülések, a karakter szembe kell néznie a hatását az alkohol, kábítószer, drogok, és a sugárfertőzés.

A játékosok alkotnak klánok, amelyek bizonyos bónuszokat.

Játék U. T. Online alapul történetének tudományos Nizhneatomska város és lakói, a túlélők a nukleáris háború közepén a 21. században. Az emberek próbálnak létrehozni az alapján az új állam a város, és ebben azok képviselőinek támogatásával az egykori bűnüldöző szervek. Ugyanakkor, a közelben a város az anarchia, sok bandák fosztogatók szervez razziák a civilek. Boldogulni kábítószer-függőség, az alkoholizmus és a prostitúció.

Register U. T. nyissa ki, mielőtt a világ a volt Szovjetunió, amely csak rajtad múlik, hogy ki vagy, és mi lesz elérhető. A játékot online U. T. ezt a lehetőséget, hogy nevetni, egy speciális szókincs játék, vagy amelynek találkozott a fenevad a "Chingachgook" és a harc, a kereskedelem, és a túlélésért ebben a kemény, de csodálatos világát.

 

Játssz is