Alternatív nevek: kibogoz

Pretty csodálatos játék megfejteni.

Nem sok játékok, amelyek népszerű a közönség a különböző korosztályokhoz, hanem azért, mert a játék megfejteni néz egyedülálló.

igazgató a stúdió Coldwood Interaktív Martin –   sóoldat, egy pihenő családjával az országban, és átalakította a szokatlan baba, kanyargós fonal egy vezetékes modell. Így született meg a vezető karakter a játékban, ami vándorol át a színes világ.

felbomlik lehet letölteni után a hivatalos kiadás 9. 02. 2016 Hogy nagyon hamar. Ez lesz a platformer / puzzle játék egyfelhasználós módban három platformra:

  • Microsoft Windows
  • One Xbox
  • PlayStation 4

 

 

Pryg - galopp, nem vagyok egy zoknit!

A főszereplő - egy cica Jarni, de ez nem egy egyszerű macska és kötött, és ő olyan nyughatatlan és kíváncsi, mint a hétköznapi háziállat. Kijött a kosárba kézimunka szép öreg hölgy, amelyek golyó színes fonalat, kiválasztja magának piros - a szerelem jelképe és a kedvesség.

A történet lefektette a filozófiai értelemben. Egy idős asszony élt hosszú életet a veszteségeket. Jarni le kell tennie a következő, és térjen vissza az elveszett családi emlékek, összekötő őket egy piros szál. A folyosón kap egy raj, és töltse meg kell racionális. Ha véget ér, mielőtt, lehetetlen lenne, hogy menjen tovább.

– A menet a folytatása egy cica, és arra használja, hogy az olyan új területeken, és hogy befolyásolja a tárgyak és tárgyak, amelyek megtalálhatók az utat a sokféleségben.

karakter maga nem mondja olyan szavakat, csak utazik, és keresi a megoldást, hogy hogyan leküzdeni az akadályokat. Fő eszköze – szál fonal és csak ennek segítségével meg rejtvényeket megoldani. Túl fiatal, hogy csak ugorj egy kis szünetet, hanem azért, mert kell, hogy kitaláljuk, hogyan lehet egyesíteni a két bank. Megtalálta a folyót, kudarcok, havas területeken. Ha vannak fák körül, kötődik hozzájuk menet és repül teret.

Az interakció a környezettel, a képesség, hogy használja azt a célját - a fő feladat Jarni. A folyó mindig tele van a hal, a ponty és illeszkedik, hogy készítsen egy cica, hogy egy darab papír helyett csónak. Leereszkedni a barlangba, fordul a fonalat a kötelek, de ha túl sokat leküzdeni a távolságot, akkor mindig építeni egy kite, hogy kifogja a szelet, mozognak a levegőben. Alternatívaként a kígyó - egy nagy varjú, és ha úgy dönt, hogy megy éjjel kötni a szálakat a fonalat egy zseblámpa világítja meg az utat.

Jarni tovább utazni, és a logika azt mondja neki, hogyan kell jobban kihasználni a környezetet. Természetesen a veszély is sújtja cica – nagy autók, mocsarak, jeges barlangokban, ragadozó állat, de ha belegondolsz a helyzet akkor csomagolja magát támogatást. Megfordul a naplókat a szán, és faágakat szolgálják őt katapult. Így megtakarítja a fonalat, amely fokozatosan számolni. Szedje össze a menet után alkalmazzák őket, hogy megoldja a következő rejtvény, hogy megmentse őket.

A játék lenyűgöző valósághű tájképeket, és hamarosan lehet letölteni megbontására, annak érdekében, hogy élvezze a kilátást, hogy inspirálta a fejlesztők. Felbomlik a számítógépen abban a pillanatban nem jelenlétét biztosítani az orosz nyelv, hanem azért, mert a történet egyértelmű szavak nélkül, ez nem számít.

 

Rendszer követelmények.

  • OS: 64 bit / Windows 8. 1/10
  • Memória: 4 GB RAM
  • Videókártya DX11 hardver vagy alkatrészcsoportja DX11
  • Protsessor: Intel Core 2 Duo processzor 2, 4 GHz-es vagy AMD Athlon X2 Phenom 2,8 GGts
  • Noutbuk (PC): GeForce GTX 745M, AMD Radeon HD 8650G, Intel 4400
  • Statsionarny számítógép: Radeon HD 5750 vagy GeForce 450GT és 512 Mb
 

Játssz is