Warframe

Alternatív nevek: Varfreym

Játék Warframe - ingyenes sci-fi co-op játék, TPS, amely kidolgozta a Digital Extremes, az alkotója a The Darkness 2. A verseny a kihalás szélén, a játékosok az online Warframe faj Tenno. A játékosoknak meg kell mester az ősi fegyver a régi Föld nyerni ezzel a fegyverrel Griner, aki szeretné megragadni a birodalmat, és célja, hogy megszüntesse a Tenno.

Mielőtt a játék Warframe, győződjön meg róla, hogy a számítógép megfelel a rendszer követelményeinek, mint például: frekvencia processzor - 2 GHz, 1 GB RAM, videokártya - 128MB. Warframe regisztráció nem kell sok időt és egyszerű:

1. A főoldalon, válassza ki az elemet "ingyenesen";

2.. Adja meg e-mail,

3. Adja meg a felhasználónevet,

4.. Írja be a jelszót és erősítse meg,

5 . válassza ki a "Regisztrálj».

Warframe online stratégia igazított népszerű formátumot az ingyenes játék. Ha játszani Warframe, akkor a karakter fog tartozni a verseny Tenno - akik váltak erőszakos után némi helyet a vírust. Tenno megpróbálja megnyerni több versengő versenyen Warframe online. Race Griner - egykori, akik élnek állandó vágy, hogy a gyilkosság és a vágy a háborúra. Tenno kevesebb harcosok és a rossz műszaki berendezések, de nyerni ebben a nehéz csatában segít nekik Warframe - ez speciális ún exoskeletons, amely a katonák hihetetlen sebesség és erő a játékban Warframe. A Warframe játék azért érdekes, mert az Ön rendelkezésére nyolc technológiák: Volt, Excalibur, szén, Trinity, szegényes, orrszarvú, varázsló, Ash. Minden elem Vorfreym - ez nem csak egy új ruhát egy kissé módosított nézetet, és az egész technológia saját speciális fegyver. Ha van egy stabil páncél, akkor nyugodtan támadni a támadók, akik állig felfegyverkezve, a csatában közelében, és ha képzett kiváló felvételi a távolság, akkor könnyen meg tudják tenni az ellenfeleket Warframe online. Amellett lőfegyverek játék Warframe, akkor mindig van egy kardot a háta mögött, ahol bonyolult szivattyúzás képes elpusztítani minden egy sorban: a Griner emberek páncélos hadtest. A különböző eredmények akkor jutalmazására Warframe online. Minden hit az ellenfél megjegyezte, a statisztikai adatok, majd megváltoztatta a XP, amely töltheti, hogy növelje a túlélést, a hős, a sebesség a mozgás, a gondok, ami miatt a fegyverek és jellemzői e fegyverek: reload sebesség, hatótávolság, több fordulóban a ketrecben, meg ilyesmi. Ön képes lesz arra, hogy a szivattyú nem csak az elsődleges fegyver (vagy automata sörétes) A ​​Warframe az interneten, de a pisztolyok és kardok is. Ha van elég tapasztalata, és nem tudom, hol költi el, akkor vásárolhat további nyílások, amelyek növelik az erejét a hős. De van a játékban, Warframe objektumok változtatni a szokásos valuta nem lehet. Platinum találták őket - ez a pénz, hogy a jelölt a boltban ezüst érméket. Platinum Warframe értékesített online igazi pénzért, és megnyitja a játékos hozzáférést minden: egy exkluzív fegyver és vorfreymu, a Pro verzió frissítéseket. Felhívjuk a figyelmét, hogy a fegyverek és űrhajók szállítására egy akciójáték Warframe online. A játék jól működött, és csodálatos grafika és a játék hatása Warframe megdöbbentő. Sőt, segítségével professzionális optimalizálás, láthatjuk az összes ezt a csodát nem is a legfejlettebb rendszer!

 

Játssz is