War Thunder

Alternatív nevek: War Thunder

The játék War Thunder ellepje a Nagy Honvédő Háború.

The játék War Thunder alapul valós események a második világháború, a különböző katonai berendezések abban az időben. A legfejlettebb repülés a játék, nem is olyan régen, tankok és páncélozott járművek a projekthez kapcsolódó, a haditengerészet ma a fejlesztési kilátások a játékot.

Developers nagyon komolyan megközelítette a történelmi része a projektnek, a játék Var Thunder teljesen újjá a valós események a katonai műveletek. A felhasználó, miután csatlakozott a projekthez, kap egy másik időben, és tanulni a történelem, a második világháború függetlenül részt vesz a régmúlt eseményeire. A történelmi elem nem az egyetlen dolog, ami a lehető legközelebb az igazsághoz, a fejlesztők létrehozásakor repülőgépek és tankok tanulmányozta a funkciók az egyes modellek, minden egység katonai felszerelések egybeesik a prototípusok megjelenése és műszaki jellemzői. A fizika a játék maga, mint közel a valósághoz, amennyire csak lehetséges, a tartály lehet szakadt a hernyók, vagy sérült a futás után egy kemény találatot a gödörbe.

Air szimulátor, így az eredetileg fogant a szerzők a projekt, de a játék túllépett az egyszerű multiplayer online játék, amelyben a fő gondolat az volt katonai stratégia és a repülés szimuláció. Hozzáadásával további technológia a projekt, a fejlesztők hozták a projekt egy új globális szinten. A legfejlettebb része a játéknak a légi közlekedési alap, a projektben van közel ötszáz különböző repülőgép, ezek szerint megosztott országbeli gyártók:

  • USA;
  • THE Szovjetunió
  • Britannia;
  • Germany;
  • Japan.

In játék War Thunder, tankok jelentek meg csak 2014-ben, ők képviselik modell három ország, a Szovjetunió, az Egyesült Államokban és Németországban. Végén 2015, a játékosok várható jelentős frissítést páncélozott járművek, mint a szerzők bejelentette csatlakozását a hadsereg Nagy-Britanniában, hogy a projekt.

Thinness Game War Thunder.

In érdekében, hogy csatlakozzanak a projekthez kell tölteni a játékot War Thunder, így ez a kliens verzióját. Telepítését a számítógépen nem egy nagy program, a játékos kezdi a időutazást az interneten. Letöltéséhez Var Thunder minimum 1. 5 gigabájt RAM-mal és 3-án a merevlemezen. A telepítés után az ügyfél regisztráció szükséges, és a játékos megkapja a szükséges alapvető forrásokat.

Participate harcokban négy harci mód, amelyek osztják viszont komplexitás. A kezdők választhatnak, hogy megtanulják az arcade mód, ahol van egy asszisztens, aki utasítja a bonyolult irányítási és jellemzője ennek a modellnek a technológia. Szimulátor módban lehetővé teszi a játékos úgy érzi, mint egy kísérleti vagy Tankman, a legapróbb részletekre, ne kapcsolja be a gyújtást, akkor nem megy sehova, és repülni.

Combat intézkedések sokfélék, ezek egyaránt részt vesznek, mint egy csapat, és egymástól függetlenül:

  • Missions egy vagy co-op játékos - itt meg kell végrehajtani a különféle speciális feladatokat, vagy részt vesz elleni csatákban számítógép ellenségei;
  • Sessional csapat csaták - ezek vesznek részt a valódi játékosok. Minden csapat 16 felhasználók számára, hogy a háborúban egymással. A győzelemhez, ez szükséges a feladatok elvégzésére, elfog vagy megsemmisíteni az ellenséges repülőtér;
  • Racing - közötti verseny pilóták a folyosón a pálya maximális sebességgel;
  • Events a történelmi újbóli létrehozása valódi harcol. Az ilyen típusú csaták, csak a technika, amely jelen volt az adott helyen egy igazi háborús vehetnek részt.

The játék színes, kiváló grafika és a hang tartalom, ez a projekt jogosan nevezhetjük az egyetlen a maga nemében.

 

Játssz is