War Thunder

Alternatív nevek: War Thunder

The játék Háborús mennydörgés teljes bemerítés a Nagy Honvédő Háború alatt.

A háborús háború játék a második világháború valós eseményein alapul, az akkori különböző katonai felszerelések felhasználásával. A játék legfejlettebb légi közlekedése, nem is olyan régen, a tartályok és a páncélozott járművek kapcsolódtak a projekthez, a haditengerészet ma a fejlődési kilátások.

fejlesztő nagyon komolyan közeledett a projekt történelmi részéhez, a Var Thunder játék teljesen újjáépíti a katonai műveletek valós eseményeit. A felhasználó, aki csatlakozott ehhez a projekthez, egy másik időpontra jut, és a második világháború történetét önállóan részt vehet az akkori eseményekben. A történelmi összetevő nem az egyetlen dolog, ami a lehető legközelebb van az igazsághoz, a fejlesztők a repülőgépek és a tartályok létrehozásakor tanulmányozták az egyes modellek jellemzőit, a katonai felszerelések minden egysége megegyezik a prototípusok megjelenésével és műszaki jellemzőivel. A játék fizikája, a lehető legközelebb a valósághoz, a tartályt el lehet szakítani a hernyók által, vagy megsérülhet, ha a gödörben lévő kemény ütés után fut.

Air szimulátor, amelyet eredetileg a projekt szerzői készítettek, de a játék túlmutatta az egyszerű multiplayer online játékot, amelyben a fő gondolat katonai stratégia és repülésszimuláció volt. Kiegészítő technológiát adva a projekthez, a fejlesztők új globális szintre emelték projektjüket. A játék legfejlettebb része a légiforgalmi bázis, a projektben közel ötszáz különböző repülőgép van, az országgyártók szerint osztva:

  • USA;
  • THE Szovjetunió,
  • Britannia;
  • Germany;
  • Japan.

A War Thunder játékban csak 2014-ben jelentek meg tartályok, melyeket három ország, a Szovjetunió, az USA és Németország modelljei képviselnek. 2015 végén a játékosok a páncélozott járművek jelentős javulását várják, mivel a szerzők bejelentették Nagy-Britannia hadseregének csatlakozását a projekthez.

Thinness Game War Thunder.

A projekthez való csatlakozáshoz le kell töltenie a War Thunder játékot, így ez az ügyfél verziója. A számítógépre való telepítés nem nagy program, a játékos időben online indul. A Var Thunder letöltéséhez legalább 1 szükséges. 5 gigabájt RAM és 3 merevlemezen. Az ügyfél telepítése után a regisztráció szükséges, és a játékos megkapja a szükséges alapforrásokat.

Vegyél részt a harcokban négy harci módban, amelyek egymás után összetettek. A kezdők választhatnak, hogy megtanulják az arcade módot, amelyben van egy asszisztens, és megtanulja a vezetés bonyolultságát és a technológiai modell jellemzőit. A szimulátor mód lehetővé teszi, hogy a játékos úgy érzi, mint egy pilóta vagy tankman, a legkisebb részletig, a gyújtáskulcs elfordítása nélkül, nem megy sehová és nem repül.

Combat akciók változatosak, részt vehetnek csapatként és függetlenül:

  • Megosztás egy vagy co-op játékos számára - itt különféle különleges feladatokat kell végrehajtania, vagy részt kell vennie a számítógép ellenségei elleni harcokban,
  • Sessional csapat csaták - igazi játékosok vesznek részt. Minden csapatnak 16 felhasználója van, egymással harcolnak. A győzelemhez szükséges, hogy az ellenséges repülőtéri feladatokat elvégezze, megragadja vagy megsemmisítse;
  • Racing - verseny a pilóták között a pálya áthaladásában, maximális sebességgel,
  • Az események a valódi harcok történelmi újjáépítése. Ilyen csatákban csak egy olyan technika vehet részt, amely egy adott háború helyén volt jelen.

A játék színes, kiváló grafikával és hanggal, ez a projekt joggal nevezhető egyetlen ilyen jellegűnek.

 

Minden a legjobb online játékok. Hősök Műfajok Címkék