Könyvjelzők

Játék Szitál fejek 4 Vinnie Paradise online

Játék Sift Heads 4. Vinnie's Paradise

Szitál fejek 4 Vinnie Paradise

Sift Heads 4. Vinnie's Paradise

Mafia Chicagóban lefejezett és teljesen megsemmisült, Vinnie, a feje egy csapat zsoldos fog kezdeni a tisztítást bűncselekmények szerte a világon. Nyissa meg a világtérképet, és válassza ki a küldetés. Olvassa el az összes utasítást, hogy a feladatot, vedd fel a fegyvereket és kezdődhet. Rendszeresen frissített a fegyvereket leltár és frissíti őket.
Micimackó teljes csapat megrendeléseket, hogy elpusztítsa a rabló klánok. Válasszon egy küldetést bárhol a világon, és végrehajtásának megkezdése. Mission nehéz, meg kell pusztítani az egyik meg kell nem hagyják el a feladatot.
Ma, megtudhatja, mi ez -, hogy egy gyilkos, aki elvégzésére megrendelések különböző részein a világon. Mielőtt minden új munkahely akkor vegyél egy nagyobb teljesítményű és hatékony fegyvereket. Érkezéskor, már keresik a meghatározott célra a munka, elpusztítva azokat, akik megpróbálják megállítani, hogy csináld.
Látnivaló / lövés - az egér.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more