Könyvjelzők

az ipar kapitánya

Alternatív nevek:

Captain of Industry gazdasági stratégiai játék, amellyel játszani szeretne. A játékban jó minőségű 3D grafikát találsz. A zene ízlésesen van megválasztva, a hangjáték nem kielégítő.

A játék azzal kezdődik, hogy az apokalipszis következtében az emberi civilizáció összeomlik. Úgy lépsz be a szigetre, hogy egy hajót vezetsz egy kis csoport túlélővel.

Egy kis tréning vár rád, ahol megmutatják a játék irányításának minden fortélyát.

A következő feladat:

  • Alaptábor létrehozása
  • Ásványok és egyéb erőforrások kitermelésének létrehozása
  • Indítsa el a szükséges cikkek gyártását
  • Tanulmányozza és alkalmazza az elveszett technológiákat
  • Próbálj más túlélőket találni és megmenteni a flotta segítségével

A játék nem egészen hétköznapi. Ebben a fejlesztők nagy figyelmet fordítottak a részletekre.

Captain of Industry nagyon érdekes játszani, a játékmenet addiktív.

Bármely épület felépítése nem csupán néhány kattintás egy tárgy elhúzásával és a térre helyezésével. Vigyáznod kell minden apróságra. Például, ha ez egy gyár, akkor szüksége lesz egy kéményre tisztítórendszerrel, hogy ne tegye tönkre a már sérült ökoszisztémát. Át kell gondolnunk, hogyan építsünk fel egy gyártási csővezetéket. Ezen kívül berendezésekre lesz szükség a termelési létesítmények karbantartásához és a nyersanyagellátáshoz.

Nem minden technológia érhető el egyszerre, keményen kell próbálkoznia az elvesztett képességek helyreállításával. Az elveszett tudás újbóli elsajátításával új épületek, hatékonyabb műszaki megoldások és új berendezések állnak rendelkezésére.

A gyárak és az erőforrások kitermelése az Ön által vezetett csapatból alkalmaz embereket. Mindegyiküknek szükségük lesz lakhatásra, oktatási létesítményekre, ahol tanulhatnak, valamint szabadidős és szórakozási célú épületekre. El kell döntenie, hogy mi sürgős, és mi várhat. Igyekezzen jó körülményeket teremteni egy növekvő város lakosságának, mert a boldog emberek sokkal hatékonyabban tanulnak és dolgoznak.

Miután letelepedik egy új helyen, kis faluja igazi városnak fog kinézni.

Megéri megpróbálni egy hajót küldeni, hogy más túlélőcsoportokat keressen. Végtére is, talán nem olyan szerencsések a vezetővel, és segítségre van szükségük, és városának új lakókra van szüksége a további növekedéshez és jóléthez.

Ez nem olyan biztonságos tevékenység, mint amilyennek látszik. Az út során a kalózok megtámadhatják a hajóját, mert nem minden túlélő választotta a fejlődés útját és próbálja helyreállítani az elveszett civilizációt, biztosan lesznek olyanok, akik csak erőszakkal akarják elvenni a tulajdont másoktól.

Ezért, mielőtt egy hajót mentő vagy felderítő küldetésre küldene, gondoskodjon a páncélzat javításáról és fegyverekkel való felszereléséről. Csak ebben az esetben a kalózok nem mernek megtámadni, és még ha mernek is, gyorsan rájönnek, hogy a flottád elleni támadás az ő hibájuk volt.

Captain of Industry ingyenesen letölthető PC-re, sajnos erre nincs lehetőség. A játék megvásárolható a Steamen vagy a hivatalos weboldalon.

Telepítse a játékot most, és ne hagyja, hogy a civilizáció meghaljon!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more