Könyvjelzők

Tanítványok: Felszabadulás

Alternatív nevek:

Disciples: Liberation A nem egy átlagos játék ehhez a sorozathoz. Jobb, ha külön termékként érzékeli, akkor elég érdekesnek és addiktívnak tűnik. Akik ebben a játékban várták a vonal folytatását ugyanebben a stílusban, azok kissé csalódottak lehetnek. A Disciples: Liberation játék előtt elolvashatja a játék rövid leírását.

Ez ugyanaz a sokak által annyira kedvelt fantáziavilág, amelyet menet közben fedezünk fel. A játéknak érdekes története van, de vannak változások, és itt nem lehet karaktert választani a játék elején, mint az előző részekben. Ennek ellenére a történetkampány érdekes, a főszereplő meglehetősen karizmatikus, és sorsa sem hagyja közömbösen a játékost. Ami a legjobban változott, az a játékmenet. A terepen való mozgás már inkább az RPG-játékokra emlékeztet, de a harcrendszer körökre osztott maradt. Nyilvánvalóan a fejlesztők úgy döntöttek, hogy egy ilyen szokatlan kombináció vonzó lehet a játékosok számára.

A kastély fejlesztéséről szerencsére nem feledkeztek meg, de egy kicsit leegyszerűsítették ezt a folyamatot. A kastélyban azonban van elég épület, amelyek mindegyike javítható, és így választhatja a fejlődés útját. A játék kezdeti szakaszában nincs lehetőségünk kiválasztani a főszereplő osztályát, de később, a történetben egy bizonyos előrelépést követően lesz erre lehetőség.

  1. Warlord - erőssége a közelharc, ráadásul szövetségeseket is erősíthet.
  2. Hexblade erősségei a közelharci és a bűvészkészségek.
  3. A látnok távolról támadhat és szövetségeseket gyógyíthat.
  4. A Boszorkány a Látóhoz hasonlóan távolról is tud támadni, de ahelyett, hogy barátságos egységeket gyógyítana, sebzést küldhet, ezzel gyengítve az ellenséget.

A játékstílusodtól függ, hogy melyik osztályt választod.

Avianna, így hívják a játék főszereplőjét, nem egyedül utazik. Tetszése szerint választhat szövetségeseket.

Négy futam áll rendelkezésre

  • manók
  • Emberek
  • Élhalott
  • Démonok

Nincs korlátozás arra vonatkozóan, hogy mely szövetségeseket használhatjuk a játékban. Kombináld őket ízlésed szerint.

A szövetségeseket elitre és hétköznapira osztják. Az eliteket irányíthatod a csata során, a hétköznapiak adott funkciót látnak el (például körönként egyszer megtámadnak egy véletlenszerű ellenséget, vagy megerősítenek egy véletlenszerű szövetségest). Ahhoz, hogy nyerj vagy veszíts, el kell pusztítanod az elit ellenségeket, vagy el kell veszítened az összes elit szövetségest. A normál ellenségeket, akárcsak a szövetségeseket, nem lehet megtámadni.

Egyik harcosod szintje sem haladhatja meg Avianna szintjét. A hősnő fejlődése meglehetősen változatos, és lehetővé teszi a választást, hogy mit fejleszt. A növekvő szinttel rendelkező szövetségesek csak javítják a teljesítményt. A főszereplőt kísérő szövetségesek száma a vezetői képességeitől függ. Érdemes odafigyelni ennek a készségnek a fejlesztésére.

A szövetségesek helyzete a csata előtt fontos szerepet játszik. A csatatér cellákra oszlik. Ezen túlmenően, különböző helyeken akadályok vagy cellák lehetnek, amelyeknek vannak olyan hatásai, amelyek az Ön javára fordíthatók. Tanuld meg, hogyan építs fel támadási és védekezési stratégiát. A főszereplőt és az elit szövetségeseit felvértezheti a megfelelő osztályú fegyverekkel. A játék menete és a világ felfedezése során talált tárgyak felhasználhatók vagy permetezhetők, ha nincs rájuk szükség. A permetezés során megkapja a szükséges erőforrásokat.

A Disciples: Liberation ingyenes letöltése PC-re, sajnos nem fog működni. A játék megvásárolható a Steam játszótéren vagy a hivatalos weboldalon. Menj egy kalandra Avanna-val most!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more