Könyvjelzők

Ever Merge

Alternatív nevek:
Az

EverMerge egy játék mobileszközökhöz, amely objektumok egyesítésével foglalkozik. A játék grafikája hihetetlenül színesnek tűnik, a játékvilág minden eleme nagyon részletesen van megrajzolva. A zene szórakoztató és a karakterek valósághű hangzásúak.

Vasd át egy rövid oktatóprogramot, és kezdj el játszani. Az Ön feladata az elemek különleges módon történő kombinálása, hogy mindent megkapjon, ami a feladatok elvégzéséhez szükséges.

Oldja el a varázslatos ködöt, és keltse újra életre az EverMerge varázslatos világát.

Ehhez:

  • Fedezze fel a játékuniverzum hatalmasságát
  • Gyűjtsd össze az összes szükséges erőforrást
  • Építsen kastélyokat, farmokat és egyebeket
  • Elbűvölő mesefigurák
  • Díszítse ízlése szerint az újraalkotott fantáziavilágot

Ezek a feladatok, amelyeket ebben a játékban fogsz elvégezni.

Nincsenek korlátok, kombináljon több száz különböző típusú elemet, hogy pontosan azt kapja, amire szüksége van. Csak te döntöd el, milyen lesz a világod. Készítse el saját designját a játék közbeni káoszból. Gyűjts össze egy gyűjteményt a legfurcsább lényekből és mesefigurákból. Az új területek felfedezéséhez való hozzáféréshez speciális eszközökre lehet szüksége. A már elérhető területen mindent megtalál, amire szüksége van az elkészítéséhez, bár néha nagyon nehéz lesz.

Több száz különböző feladat van a játékban, és mindegyik újat kicsit nehezebb lesz elvégezni, mint az előzőt. A fejlesztők szándékosan tették ezt, hogy folyamatosan fenntartsák az érdeklődést a játék iránt. Végül is, ha a játék nagyon egyszerű, akkor gyorsan megunja.

Annak érdekében, hogy még érdekesebb legyen a játék, és ne felejtsen el minden nap belenézni a játékba, a fejlesztők naponta frissített küldetésekkel álltak elő. Töltse ki mindet, és kap érte értékes ajándékokat. Ha egyetlen napot sem hagysz ki, a hét végén kellemes meglepetés vár még bőkezűbb ajándékok formájában, melyek között ékszerek, érmék vagy házi kedvenceidnek szánt csemege is szerepelhet a játékban.

Egyesítheti az elemeket, amint elegendő belőlük, vagy megvárhatja, amíg több példány gyűlik össze, hogy értékes bónuszokat és további tapasztalatokat szerezzen az egyesítés során.

A játék során nem mindig azt kapod, amit vársz. Néha az eredmény meglephet. Kísérletezzen bátrabban, és biztosan sikereket ér el a játékban.

Vegyen részt tematikus eseményeken a szezonális ünnepek alatt, és nyerjen különdíjakat.

Látogassa meg időnként a játékon belüli boltot. Az ottani kínálat naponta frissül. Játékon belüli valutáért vagy pénzért hasznos tárgyakat és dekorációkat vásárolhatsz ott.

A játékvilág folyamatosan bővül, új tárgyak és lakók jelennek meg benne. Mindez a rendszeres játékfrissítéseknek köszönhetően történik. Ezért addig játszhatsz az EverMerge-el, ameddig csak akarsz, és mindig valami új fog várni rád.

Az

EverMerge ingyenesen letölthető Android rendszeren, közvetlenül itt, a webhelyen található hivatkozásra kattintva.

Telepítsd a játékot most, és szerezd meg a lehetőséget, hogy látogass el egy mesevilágba vidám lakóival, amelyeket magad hozol létre a játék során!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more