Könyvjelzők

Játék gyerekek Tangram online

Játék Kids Tangram

gyerekek Tangram

Kids Tangram

Előttünk egy új, izgalmas játék gyerekeknek Tangram ahol mi belevetik magukat a lenyűgöző világába origami. Ez a művészet létrehozásának a különböző szobrok papírból. Azt akarod próbálni magad, hogy valami érdekes? Keresztül gyerekek Tangram a játékban van egy esélyt. Korai kapcsolat előtt történik több képet ábrázoló különböző állatok vagy más tárgyak. Válassza ki az egyik, és fontolja meg alaposan. Ha rákattint ez azt darabokra törtek, és csak a kép lesz látható előtted. Az Ön feladata, hogy újra azt a törmeléket. Húzd őket bizonyos helyeken, amíg el nem éri a teljes képet. Erre kap pontot, és folytathatja a következő feladatra
Játék gyerekeknek Tangram kifejlesztett HTML5 technológia, ami azt az előnyt, mert lehet játszani nem csak a PC-n, ​​hanem bármilyen nyomógombos készülék. Ez nem véres csaták, és azt tervezték a játékosok, akik szívesen töltik idejüket megoldásában a különböző rejtvényeket. Csak telepítse a gyerekek Tangram a készüléken, és élvezze az eredeti script ezt a lenyűgöző játékot. Ha nem akar építeni a saját eszközzel, akkor játszani a honlapunkon online. Csak nyissa meg a böngészőben, és indítsa el.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more