Könyvjelzők
Sport online játékok

Sport online játékok

Rajongók a sport és a játék ingyenes online sport játék, hogy ebben a kategóriában hihetetlen élmény. Csak a virtuális világban lehet síelni lovagolni a nyáron, és télen játszani vízi röplabda. Amellett, hogy az európai futball, van egy amerikai tenisz feltétlenül kis és nagy, baseball játszható pingvinek és üveg leüt a tekepálya. Lehet lovagolni a bob és élvezze háromdimenziós képet alagutak, gondoskodjon versenyek forgatás, motor a gép, hogy jön össze a ringben, és üsd ki az amerikai elnök, hogy megnyerje Jackie Chan karate.

4.6 1 2 3 4 5 (Total 21)

Játékok Sport kategóriánként:

Játssz a legérdekesebb játékok ingyen

Sport online játékok Sport online játékok

Most, bármilyen sport foglalkozó webhelyen. A nyári könnyen megy síelés és a téli játék strandröplabda. Bárki legyen a mester minden fajta verseny, és még megverte az ellenfél rekordot. Minden olimpiai eseményeket állnak bármikor, és a sportolók is ismert számítógépes karakterek, a hősök képregények, tévéműsorok, rajzfilmek, és a híresség. Hadd sportok mini-játékok nem segít szivattyú fel a sajtó és a bicepsz, de ottochat a reakciót, és ez kiváló felkészülés a kezdete egy igazi sport karrierjét. Itt is élmény minden irányba, és válassza ki a sport, amely részt komolyan. A szimulátorok azonosak a jelenlegi szabályok, és ez is egy plusz. De ha csak koncentrálni dolgozott ki az egyes elemeket, mint például a büntetés.

Run, lő, dobja, ugorj!

feltérképeztük minden területén sportjátékok, és ők is ki lehet jelölni:

  • Téli és nyári
  • A
  • A pontosság
  • Ügyességi
  • A labda
  • Az intelligens

Sport online játékok Sport online játékok A legtöbb népszerű ez a sport játék online futball. Ő tanítja a különböző értelmezéseket. Ez egy klasszikus szimulátor, ahol lehet játszani, együtt vagy önmagukban ellen egy csapat botok minden igazi szabályok; között a fejeket a futball, ahol a karakterek üldözőbe, és verte le a labdát c egy fej nélküli testet és a láb; büntetés vagy kapus – elemként a futball. Játék az ő jól ismert játékos, Smeshariki, Spongyabob a tengeri élet, Scooby Doo, Mickey egér és mások.
További sport labdajátékok hez nem kevésbé népszerű területeken: kosárlabda, röplabda, baseball, tenisz, foci. A hősök itt is eltérő, és lesz móka, hogy beszéljen velük az edzés során úgy tűnhet, mint egy modern, vagy elviszi a különböző időszakokban akár a kőkorszakba.
irányok közé tartozik az intelligens sakk, biliárd és kártyajáték hídon, menj, váltó, Renju – analóg amőba játék. Előnyben részesítve a mentális stressz a fizikai, meg fogja találni azt a lehetőségek szórakoztató, de a legjobb, ha felváltva őket aktív területek. Mi is meghívjuk Önt, hogy sportolni faj, amely a versenyen. Ez az, ahol a mennyezetet és az adrenalin! Járművek bármilyen tervezési áll rendelkezésre a különböző teherautók, személyautók, buszok, traktorok, motorkerékpárok, kerékpárok, robogók, ATV-k, csónakok, még űrhajók. Meghajtó lehet mindenhol: a körgyűrű, olyan területeken, ahol természetes körülmények között, a városi és a vidéki utak az akadályokat. Ha hozza az űrbe, sugárhajtóművek majd robbantani a rakéta fel olyan gyorsan, hogy a csillagok vált egy csík. Ez az, ahol az igazi verseny zajlik! És ha szereted a lovakat, menjen a versenyen.
Téli bemutatja új szórakoztató, és most lehet síelni a pályán, cut-korcsolyázás jégmező és játszani jégkorong, gondoskodjon csata hógolyókat, fényképezési őket ki egy ágyú, hogy csúszik a bab, és vegyen részt biatlon.

A virtuális sport előnyeit

Sport alakul, ez nem kétséges. Vele a reakciót, jobb lesz, akkor jobban összpontosított, egészséges és aktív. De ha az edző megköveteli, hogy a fegyelem, a videojátékok megengedheti magának, hogy pihenjen, és ellenkezik a szabályokkal. Nos, nem olyan vicces kezelni Bigfoot használó pingvinek helyett golyót? A nagyapám Claus lovaglás egy motoros, a csiga Bob megpróbálja megnyerni a versenyt, Scooby Doo távozik a szellemek a stadion, A Simpson család játszik röplabda a strandon, és a többi karakter nem lemaradni.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more