Könyvjelzők

Játék kis Alchemy online

Játék Little Alchemy

kis Alchemy

Little Alchemy

Az ókorban éltünk alkimisták, aki kapcsolódni a különböző elemek, amelyek lehetővé teszik, hogy szerezzen új anyagok és tárgyak. És a régi alkimisták voltak öregek hosszú szakállú. És nem csoda, hiszen ez a képzés maradt az egész életen át tartó, és ők nem tudhatták, minden titkot ezt a lenyűgöző tudomány. Nem mondható el magáról, fiatal barátom, mert előtted játék Kis Alchemist, ahol meg tudod csinálni igazi varázslat. Meg fog kapcsolódni a különböző tételek itt, ami lehetővé teszi, hogy új elemeket. És akkor minden ez lesz az üres világban, ami biztosan átalakul, miután volt a keze. Kezdetben akkor 4 elem: tűz, víz, levegő és föld. Kezdje őket kapcsolatba egymással kombinációját használja fogant. Fokozatosan, a játék Kis Alchemy kapsz újabb és újabb elemeket. És mindegyikük lesz képes kapcsolódni, így a bővülő saját objektum és tulajdonságait. És fokozatosan, ebben a világban nem lesz városok, elhomályosul, vulkanikus, folyók és így tovább. Minden korlátozott, csak a képzelet szab határt, mert a játékot Kis Alchemist is szinte végtelen. minden, amit 560 különféle elemek és funkciók lesznek elérhetők, amely akkor kap. Játékmenet Little Alchemy játék nagyon egyszerű. Csak azt kell, hogy menjen át a jobb karját régió kiválasztott elem a játéktér. rátenni őket egymástól. Ha nem tudnak csatlakozni, akkor azonnal elfordítja történni, és akkor lesz a tulajdonosa az új objektum. Fokozatosan, akkor még több és bonyolultabb tárgyakat. amely lehetővé teszi, hogy dolgozzon ki ebben a világban, ahol az igen hamar képes lesz életet, mert az erőfeszítéseket. Néhány recept online játék HTML5:
Víz-víz = tenger
Samott tégla =
Tégla-tégla = téglafal. Ez csak egy kis része a potenciális ezt az alkalmazást, remélem, képes lesz arra, hogy megoldja a rejtélyes alkímia recepteket, és akkor át egy igazi alkimista, amelyre szinte minden ezen a világon.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more