Könyvjelzők

Játék Fejetlen online

Játék HeadLess

Fejetlen

HeadLess

Ma szeretnénk bemutatni Önnek egy új, eredeti játék elég fejetlen. Ez forgatókönyvírók cég, amely létrehozott egy játékot, amely létrehoz egy szép sötét világban, és pörögni egy érdekes történet. A háttér elég érdekes. Ebben a világban élt egy pulyka nevű Tom, aki nőtt fel a rejtélyt, és eltéved az erdőben gazdaságban. Élt egy gondtalan és boldog minden napos, de egy nap a tulajdonos a birtok hősünk csavart, és levágta a fejét. De valami nem stimmel, és hősünk képes volt túlélni valamilyen mesebeli divat. És most fejéhez, ő vette a sarkát a mágikus forrás, amely képes az, amikor az ideje, hogy térjen vissza a futtatásához növekmény. De a pálya nem lesz olyan könnyű. Az út vár a sok veszély és különböző csapdákat, hogy meg kell ugrani, vagy szaladgálni. Végül is, ha a mi hős találja magát velük, végül meghal. Útközben lesz ráakad zsák vér, meg kell gyűjteni őket, hogy fenntartja az egészséget, mert ha lecsúszik egy csík a hős meghal. Minden szinten a komplexitás csak nőni fog, így a helyes terv futhat, és megjelenítheti a csodálatos ügyességgel, hogy segítene hősünk
Játék fejetlen kifejlesztett HTML5 platform, amely lehetővé teszi a játékosoknak, hogy játszani bármilyen operációs rendszert és devayse hogy létezik abban a pillanatban a világon. Tudod letölt fejetlen eszközéhez vagy játssza le a honlapunkon nyitott vagy a böngésző. Biztosak vagyunk benne, hogy a játék fejetlen késlelteti, hogy azonnal, és akkor többet költ, mint egy órán keresztül izgalmas verseny a túlélésért.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more