Könyvjelzők

Játék Woodoku online

Játék Woodoku

Woodoku

Woodoku

Mindenki számára, aki szereti eltölteni az idejét különféle fejtörők megoldásával, bemutatjuk az új Woodoku online játékot. Sok érdekes puzzle szinttel kell szembenézned. A képernyőn előtted egy játékmező lesz, egyenlő számú cellára osztva. A mező alatt a szerszámsorban blokkok jelennek meg, amelyeknek bizonyos alakjuk van. Mindent alaposan meg kell vizsgálnod. Az egérrel vagy az ujjaddal húzd a blokkot, és helyezd el egy bizonyos helyen a játékmezőn. Az összes blokknak egyetlen sort kell alkotnia. Ezután eltűnik a képernyőről, és pontokat kapsz érte.
Hogyan játszani a Woodokut?
A játék szabályai nagyon hasonlóak a Tetris-hez. Ki kell töltened a sorokat a játékmezőn. Az kitöltött sor eltűnik, és pontokat kapsz érte. A fő különbség a Woodoku és a Tetris között - a fa blokkokat kézzel kell húzni és elhelyezni a játékmezőn. Ennek köszönhetően van lehetőséged arra, hogy elgondolkozz, hogy hová helyezd azt.
Játssz Woodokut online a Game-Game oldalon.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more