Assassins Creed: Brotherhood

Alternatív nevek: Assassins Creed: Brotherhood, Assassin Creed, Assassin

Játék Assassin Creed Brazerhud - fantasztikus multiplayer játék, a francia cég Ubisoft Montreal kidolgozott műfaj akció-kaland [_5_ ]. Átmeneti időszakban az események - a végén XV - start XVI század . Helyszín - Olaszország. View - egy harmadik féltől. Teljes walkthrough tart 15 óra. Vannak egyjátékos és többjátékos módban. A lényege a játék - végre több küldetések, fűtött harc a különböző számítógép által generált karakterek és valódi ellenfelekkel szemben a többi felhasználó. Játékokat játszott a helyszínek közötti harcok nemes assassin -én Ezio Auditore da Firenze és орденом тамплиеров в Риме. Az ellenfelek lesz a fő képviselői egyfajta Borgia . A történet alakul időrendi keretében. A felhasználók lehetőséget kapnak arra, hogy replay történetet küldetések. Érdekes pont - halad a múltból a mai napig, majd visszatér. Ha ezekben a napokban, akkor felel meg a főszereplő ebben az időszakban - Desmond Miles, aki megtalálta a módját, hogy a gép "Animus 2.. 0 "olvasható információkat az őseik, és szállítják a múlt. Nos, a főszereplő egy történelmi vonal Ezio Auditore da Firenze . Ezen kívül van sok karaktert, amelyek között is vannak olyan legendás alakjai, mint a Leonardo da Vinci Niccolo Machiavelli vagy Caterina Sforza . Annak eldöntésében, hogy töltse le Assassins Creed : Testvériség , akkor belevetette magát a légkörbe az elmúlt évszázadok, és hogy a szédítő utazás eszébe jutott, hogy világos kalandok.

Nos, játsszunk Assassins Creed : Testvériség felkeltette a figyelmet, és azt szeretné, hogy többet tudjon meg információkat. Mivel ez a projekt - ez a harmadik játék a sorozat Assassin 's Creed , nem lenne bölcs dolog, hogy fontolja meg, mi más a termékről az előző. A játék telek - folytatása az események az eredeti változat. Egyes változások szenvedett harcrendszer. Most a harc sokkal dinamikusabb és agresszív támadások üdvözölte több mint kísérlet a szerződés. Mivel a politika gyakran sértő jellegű, akkor nem lenne bölcs dolog, hogy a felvételi és képzési katonák. A gyilkosok, akkor intézkedik a város körül és hatékonyan ellenállni a támadás az ellenség, akik közül néhányan rendes katonák és tisztek, valamint a Dodgers, és a Svájci Gárda, és nyilak, valamint az invazív is, és a gengszterek és a banditák, és a hermetikus és farkas ember. Vannak olyan változások a arzenál. Ezentúl Assassins Creed : Testvériség páncél változatosabb. A játékos használhatja mindenféle eszközöket, hogy segítsen elérni ezeket a célokat. Az eszköz kéznél lesz méreg darts, ejtőernyők, duplán rejtett pengék, rejtett fegyvereket, fejlett repülőgép, helyhez kötött fegyverek és sok más dolog. Különleges funkciók fontos szerepet játszanak. Például engedélyezheti Eagle Vision és gyorsan értékeli a helyzetet a csatatéren. Assassins Creed : Testvériség videó, amikor a sas véleménye szerint az alábbiak szerint változik: a nem kívánt objektumokat beleolvadnak a háttérbe (már nem egy szálka) ellenség ábrázolt piros, szövetségesek - kék, értéktárgyak és menedéket vannak kiemelve a fehér, és a célja a feladat - sárga. Te, így lehetséges, hogy könnyen érzékelik a finom tárgyak és értékeli a taktikai helyzetet.

Ezzel egy feladatot a másik után, akkor pénzt keresni, és fejleszteni a játékot. Minden egyes lépés, akkor kap a nagyobb teljesítményű, a jobban felszerelt, és így magabiztosabb. Élvezni fogja a sokszínű játék. Egyébként van egy másik ok, amiért érdemes letölteni a játékot Assassins Creed : Testvériség . Válassza ki a stílus a játék, és használni, hogy a rendszer, ami több az ízlése - a minden személy jogát. Játszhatsz egyedül, vagy próbálja ki a multiplayer mód, akik közül több mint nyolc. Ez a vizsgálat, Részletes keresés, Alliance, Advanced Alliance, Murder, Vadászat, Escort, Vadászat a ládák. Röviden, nem fog unatkozni! Csatlakozz most, és nézd meg magad!

 

Játssz is