Assassins Creed: Brotherhood

Alternatív nevek: Assassins Creed: Brotherhood, Assassin Creed, Assassin

Game Az Assassin Creed Brotherhood egy fantasztikus többjátékos játék a francia Ubisoft Montreal cégtől, amelyet a Műfaj-kalandban fejlesztettek ki. Megtekintés harmadik féltől. A játék teljes átvétele 15 órát vesz igénybe. A játék lényege a számos küldetés teljesítése, a különböző számítógépes karakterekkel és valódi riválisokkal való forró csaták más felhasználókkal szemben. A helyszínen a harc a nemes Assassin Ezio Auditor da Firenze és a Rómában megrendezett Templar Lovagrend között zajlik. Főbb ellenfelei a Borgia nemzetség képviselői. Érdekes pillanat a múltból a mi napjainkra, majd visszatérünk. Napjaink során megismerkedhetünk a korszak főszereplőjével - Desmond Miles, aki megtalálta a módot az Animus 2 gép használatára. Miután eldöntötte, hogy letöltötte az AssassinsCreed: Brotherhood-t, az elmúlt évszázadok légkörébe sodródhat, és szédítő utazást tehet, melyet fényes kalandjaikra emlékeznek meg.

Tehát, mondjuk AssassinsCreed: a Testvériség játék vonzott a figyelmedbe, és szeretne többet megtudni róla. A játékterv az eredeti változat eseményeinek folytatása. Vannak változások az arzenálban. Rögtönzött eszközeid mérgező dartsok, ejtőernyők, kettős rejtett pengék, rejtett fegyverek, fejlett repülőgépek, helyhez kötött fegyverek és még sok más. Fontos szerepet játszik a különleges funkciók. Például felveheti a sárga látást, és nagyon gyorsan fel tudja mérni a helyzetet a csatatéren.

Ha befejezte az egyik feladatot a másik után, pénzt keres és fejleszt. Minden lépésnél erősebbé válik, jobb felszereltséggel, és így magabiztosabbá válik. Teljes mértékben élvezni fogja a játék sokoldalúságát. By the way, van még egy érv, miért kell letölteni a játék AssassinsCreed: Brotherhood. Válassza ki a játék stílusát, és használja a módot, amely több, hogy ízlése minden felhasználó joga. Lejátszhatsz egyedül, vagy próbálkozhat többjátékos móddal, amely akár nyolc is lehet. Egy szóval, ne unatkozzon! Csatlakozz és nézd meg magad!

 

Játssz is