Battle Pirates

Alternatív nevek:

Játék Battle Pirates: romantika jövőben.

Apropó kalózok, az emberek továbbra is úgy gondolja, a féllábú, félszemű, egy kendő a fején, pipával a szájában, egy papagáj a vállán, és egy üveg rum kezében tengeri farkasok. Elfelejtjük, hogy vannak kalózok, és most, de nehéz, hogy a csillogás, amihez hozzá vannak szokva, de valójában semmi sem változott. Ezek ugyanazok a könyörtelen bűnözők, mohó profit minden áron. Megölik, kifosztás, folytatja, hogy a beszállás hajókat és embereket fogságban váltságdíjat. Játssz Battle Pirates a stratégia műfaját ment egy lépéssel tovább, és kínál szempontjából a jövőben, miután a szörnyű katasztrófa.

világ szélén a halál, de a lélek nem kalóz ki ezt a nyereséget. Ezek egyesítették szembenálló frakciók: a lázadó és drakoniytsev. Minden arra törekszik, hogy leigázzák a maradék kis szigetek – minden, ami maradt a föld, ami a háború soha nem fog alábbhagyni.

Egy másik

volt víz nem volt olyan veszélyes. Minden terület járőröznek, és sérti a határ lehet fizetni drágán. Ahhoz, hogy játszani a Battle Pirates váltak az egyik a lázadókkal, és elkezdenek tanulni tengerészet.

  • tanulmányozása és kidolgozása a katonai képességek
  • épít, javítja és védi a tengeri bazu
  • Vybirayte hajók és növeli flot
  • Srazhaytes a fennmaradó források és a saját maguk gospodstvo

 

 

Ot prózai idealizmus, hogy túlélje.

Meg kell érteni, hogy azok a kemény valóság, amikor a lehetőséget, hogy a játék Battle Pirates átalakul egy vizsga túlélési legmenőbb kalóz jövőben.

játék azonnal küld Önnek egy szerény sziget romos alap. Ez jobb, ha nem késleltetheti, és kezdődik a helyreállítási munkák. A folyamat hosszú ideig futó és nehéz igénylő nagy erőforrásokat és pénzbe kerül. De te és a kalóz, hogy tudja, hogyan lehet a szükséges.

Több példány van törve a hajók raktere, de egyszerűen nem volt elég a teljes alap és flotta működését. Sok forrásokat kell termelni magának, és kivédeni az ellenség, aki azt akarja, hogy hasznot húzzanak a forrás. A kalózok élnek – kalózkodás törvények cselekedni. Ki lesz a legerősebb, arrogáns, tolakodó és trükkös, és a hatalomátvétel.

építeni egy alap, hogy vigyázzon a belső kikötő hajó, ahol védett lesz. Rendezzük védekező tornyokat, hogy azok köre kiterjed az ország egész területén.

Minden épület lehet javítani, és a hajók, hogy erősítse a páncél, nem motorcsónakkal modern fegyvereket. Hogy dolgozzon, meg kell tanulni a technológia és termel a rajzok, amelyek többnyire rejtve drakoniytsev hajókat.

A pénzt, ragadd meg a küldetések, valamint a feltörekvő gazdaságok, az épület termelési létesítmények. De ez könnyű átlépni a kényes egyensúlyt az arcot, és ahelyett, hogy egy elmaradt haszon miatt jól működik.

 

 

A harcrendszer és a játékban.

csatlakozni kívánó Pirates Battle Pirates vár bejegyzés. Következő, megyünk át a szinteken, és eléri a tizedik, akkor részt vehet kampányok különböző céljait, a komplexitás és a díjak, és miután a huszadik hozzáférést biztosít PVP csaták.

Battle két csoportra oszthatók:

  • Az ütközés két flotta közepette morya
  • Ataka külföldi szigetek vagy védelmi svoih

Zahvatit idegen területen a iPlayer Battle Pirates nem könnyű, mert tele van ágyuállás, amely kiterjed tűz minden méter az út. Ha a támadás történt a részét az ellenség a tér, abban az időben a harcok, világos, milyen jól elhelyezte a tornyok és tornyokkal saját bázis.

 

Játssz is