bigámia

Alternatív nevek: BigGeym, BigGame, Big Game

Intellektualnaya stratégia BigGame.

Igra BigGame online stratégia, amelyben a játékos kap egy hatalmas világ tele van rejtélyek és hihetetlen kalandok. A háború csak az egyik kaszt a játékban, a választás elég széles manőverezési, akkor lesz a vezetője a legerősebb sereg, ravasz kereskedő, kereső milliókat együgyüek, vagy lelkiismeretes tudós, hogy a szertartások az ősi kéziratok és tárolására a tudás ezen a világon.

Razrabotchiki állítják, hogy iPlayer BigGame modern értelmezése a klasszikus stratégia műfaj nagy szellemi potenciállal. Ahhoz, hogy nyerjünk elengedhetetlen logika a gondolkodás, a jól kialakított stratégia és taktikai előnyt az ellenség, hanem az elem a véletlen szerves része az élet, a legkisebb késedelem a döntést hozhat vereség. Minden csata a játék zajlik valós időben, minden másodperc számít.

Imet saját hadsereg és vezet, hogy győzelem ügy bátor parancsnok, aki függővé vált kizárólag a személyes preferenciák egyik Lords zászlaja alatt a király, a vezetője a barbárok, lendületes mindent az útjába, vagy lesz egy szörny összejövetel szárnya alatt a lények félelem nélkül, vagy a lelkiismeret.

Puteshestviya a virtuális világ tele van sok veszély minden alkalommal várják ellenség, de a bátor megtalálja hihetetlen kincseket, fedezze fel a föld alatti piacok és bérlete hősök rendelkező mágikus tudás.

Dlya a lábát az út a kaland BigGame regisztráció szükséges. Pass ez nem nehéz, akkor ki kell töltenie egy űrlapot a két sor az e-mail címét és jelszavát. Még gyorsabban kattintson az ikonra az egyik társadalmi hálózatok, és adja meg a saját neve alatt.

Igrovoy folyamat BigGame.

Nachinaya játék BigGame felhasználót, hogy egy kis területen, az építőiparban a finomabb pontok a játék és a képzési és funkciók menüben. Feladatokat ellátó lehetőségeket fog nőni. Helyben, a játékosok létrehozni hasznos épület, amely számos előnye:

Dom lehetővé kereskedő gyűjteni adók javára a királyság;

  • Akademiya vannak katonák képzett. Itt van, hogy ezek a készségek javítására karddal és íjjal,
  • Taverna mindig lehetséges, hogy megfeleljen a híres hős, igyál velük egy pár csésze arattak, és megnyerni a saját oldalukra;
  • Ministerstvo adják ki engedélyt a kereskedelem és tárolja az összes szükséges dokumentumot,
  • Publichny ház szerkezete a játékosok két legyet egy csapásra, bátor katonák után hosszú menetek pihenni, és a fizetését visszakerül a kincstár.

Privlech saját oldalán az egyik karakter a fele a győzelem. Minden a játékban hat. Attól függően, hogy a választott stratégia, akkor a különböző tehetségek vezetők egy tehetséges vezető és kiváló kereskedő, a második isten a hadviselés, a harmadik az, hogy vonatkozzon, akik választotta útját a kincs vadász, csak az egyik karakter sem tudja, hol van rejtve az emberi szem az ősi sírok és leletek.

V BigGame játék önmagában is veszélyes vállalkozás. A szomszédok ebben a világban nem mindig barátságos, néhány jön a mentő a nehéz időkben, míg mások nem idegenkednek a profit rovására a többiek, és egyszerűen megsemmisíti a szomszédos királyságot. A játék multiplayer, mindent jobban megéri lép szövetségre más játékosokkal, vagy létrehozhat saját által válik a vezető többek között. A közösségen belül aktívan kereskednek, valamint foglalkozik készülnek, meg lehet változtatni a katonai és mágikus technológia és gyorsabb, hogy a szükséges engedélyeket a szövetségesek kérhet katonai támogatást, és akkor jön a védelem, ha szükséges.

 

Játssz is