Heroes Battle

Alternatív nevek: Chaos Rage

Játék Battle Heroes: a nyomvonal mítoszok.

Gods of Asgard a pánik - már látta az első jelei a jóslatok Ragnarok. Amint az egyik az úgynevezett halott Veshchunov völva, és azt mondta a szörnyű képet a halál az istenek és a világ, amely indul a merülés a sötétben, amikor a sötét farkas Fenrir zaglotnet V Az istenek a kétségbeesés, amelyben a hősök és a legendás csatát a saját oldalán, de a játék Battle Heroes telepíti ezeket korszakalkotó események a színek és a dinamika.

Razrabatyvala böngésző MMORPG termék BBG stúdió rajongóinak viszont alapuló stratégia és skandináv epikus mítoszok. Toy elhagyta az eredeti, vonzó, bár készült egy kétdimenziós síkban.

Otsenit minden varázsát lenyűgöző játékok is, aki úgy döntött, hogy játszani a Battle of the Heroes, mert ingyenesen elérhető. Meg kell harcolni egymás mellett Odin, Loki, Thor és a többi isten Asgard, és bevezeti a világ az istenek – Skuld.

 

 

kiválasztása uruk.

Pered jelenjen meg színes, ismeretlen, fantasztikus világot, amelyben természetes használni mágikus, megfelelnek a Titans, hihetetlen szörnyek és egy hatalmas sárkány, ami segít a csatában nyerni. Lesz otthon az istenek között, ha a játék Battle Heroes.

Először is, azt kell eldönteni, hogy ki lesz az Úr, és mi lesz a szex. Vizsgáljuk meg a minősége a kérelmezők, és megy velük a munka. Akárcsak a kiválasztott hős egyik osztály nem lehet egyedi, hogy látjuk a pozitív pillanat – nem kell, hogy megzavart valamit, ami nem fogad el semmilyen kedvezményt.

  • Warrior működik, mint egy tank - félelem nélkül halad előre az ellenség, készen arra, hogy elszakadjon a darabokra. Ő bízik, magabiztos és kegyetlen, és a felsőbbrendűség érzése ad neki egy megbízható védelmet, a hatalmas erő és a hit pontot, ami elég gyors és hatékony támadásokat.
  • Assassin kedveli ravasz, lopakodó, mozgékonyságot és a pontosság a gyors támadás. A manipuláció nehéz észrevenni – csendben settenkedik fel, hogy szállít egy halálos lövés.
  • Mag nem használja a szokásos fegyver, mert az Arsenal elég varázslatok, hogy elpusztítsa több ellenséget miközben a távolból tőlük. Ő több erő és folyamatosan fejleszti azt.  

Az Úr fog fejlődni, javítva a harci képességek és a küldetések. Tapasztalatok gyűjtése és az új készségek elsajátításának akkor, ha nem riadnak vissza a munkahelyek. Szintén kötelező is kisebb, és úgy dönt, mennyit kell őket abban a pillanatban. És ha csatlakozik a céh, belőle is fogja ezt a munkát. Felöleli az végrehajtásának különböző küldetések, akkor minőségének javítása, az Úr, és jobban meg tudják mutatni magát az ügyben. Azonban az első dolog, hogy meg kell felelnie minden játékos, ezt Battle Heroes regisztráció.

 

 

Fegyveres karddal és a mágia.

Odnomu a pályán nem állt ellen ellenséges sereg, és meg kell asszisztensek, amelyek könnyen felvenni a kocsmában, miután megvizsgálta, hogy tehetségüket. Most már készen áll a kihívásra, miután találkozott az ellenség, mozogni a térképen iPlayer Battle Heroes.

gondoskodjon a karakterek megfelelően tudásukat. Megjegyzendő, hogy a bérelt katonák automatikusan használni képességeiket, szemben az Úr, aki választhat tehetségüket azok jobban összhangban van a jelenlegi helyzet. Ha a szint a hős emelkedni fog, a különböző tehetségek is növekedni fog, és ha felhalmozódik a sok düh, akkor használja ezt a varázslatot, mint egy hívást a támogatást a sárkány.

V Chaos Rage Arena biztosított egyszeri és tömeges szórakoztatás harcok és PvP harc, amely után a győztes kap értékes jutalmakat.

 

Játssz is