Sárkány gyűrű

Alternatív nevek: Sárkány gyűrű

szép játék Sárkány gyűrű.

Igra Ring Sárkány vonzó lesz minden szerelmeseinek a böngésző-alapú multiplayer szerepjáték fi kaland. A telek körül forog a királyság nevű Andimor. Ez hosszú ideig volt a béke és a jólét. Emberek éltek egymás mellett az elfek, egymást segítve és megvédjék magukat ellenség.

A sötét erők egyszer koca zavar ebben a virtuális világban, azt a következtetést vonták a Grand Ring. De a gyűrű elpusztult, viszály kezdődött a civilek Andimora, állandó gyűlölet a szívében minden élőlényt. A szomszéd megtámadta szomszéd és testvére kész volt megölni a testvérét. Gonosz a Sötét Nagyúr arca felderült, kezdett egy véres háború. A nagy mágus létrehozott egy új gyűrűt is elfér benne a hatalom az ősi sárkány. Csak a nagy fenegyerek képes összegyűjteni a többit a szívét a jó, és az ő segítségével legyőzni a sötét erőket.

V iPlayer Ring Sárkány hihetetlenül szép játék. Az ő háromdimenziós grafika, ami teljesen magával ragadja a felhasználó a mágikus valóságban a tündéri világ. Hősök úgy néz ki, mint egy hollywoodi sztár, ruha képes megváltoztatni a megjelenését a karakter, és a szörnyek szörnyű és alattomos.

Dlya megpróbálja legyőzni a gonosz erőket, és légy egy legendás hős a játék gyűrű Sárkány regisztráció elengedhetetlen. Átadni, akkor elég gyorsan. Ehhez töltse ki az űrlapot, tagjai csak három pont az e-mail címét, jelszavát és felhasználónév vagy használja a fiókot az egyik társadalmi hálózatok.

Jellemzők Sárkány gyűrű.

Nachinaya játék Sárkány gyűrű, meg kell választani a specializáció karaktert, nem szabványos harcos, íjász és mágus. A tapasztalt játékosok tudják, a különbség ezekben az osztályokban. Warrior erős közelharci és jól védett, az íjász inkább azoknak a harci nagy távolságok, és a bűvész fegyvertára tele különböző varázslatok, beleértve a gyógyulást.

Opredelivshis egy karaktert, és így ez a név, akkor megy egy út, hogy egy hihetetlenül szép hely, elveszett a hatalmas virtuális világban. Útközben a hős találkozik nem csak hasznos, a kereskedők és a magányos harcosok, akik képesek a útitárs, hanem alattomos ellenség, ijesztő szörnyek és más gonosz erők és norovyaschie megölni a hős.

Na megosztani a hős esik sok teszt, akkor meg kell termelni a saját fegyverek és ruhák, hogy meg lehet csinálni a harcban, kitöltésével küldetések vagy a fejlesztők, frissíti őket naponta. Csatlakozás a harcot a főnök valószínűleg kap egy jó fegyverzet és felszerelés. Csaták lehet kiválasztani, kezdők harcol ellenségei által irányított mesterséges intelligencia, így könnyebb keresni tapasztalat. Edzés után ez már lehetséges, hogy háború a valódi játékosok, és küzdenek.

Kazhdy nyerte meg a csatát hős hozza tapasztalat, a játékosok képesek lesznek, hogy a vonat a karaktered a fejlődő egy vagy több készség. A játék több mód a csata, a börtönben Abyss kaphat drágaköveket, mindegyikük felelős bizonyos készségeket:

  • Ataka;
  • Vozmozhnost crit az ellenség;
  • Zdorove;
  • Fizicheskaya védelem;
  • Magicheskaya védelem;
  • Immunitet.

Takim módon minden karakter egyedi, más játékosok fejlesztik karakter és használja ruhát, amely javítja az adott készség. Szivattyúzzák nem csak a karakter, hanem az azt kísérő karakterek, háziállatok és teherhordó állatoknak.

V Ring Sárkány játék önmagában nem olyan érdekes, mint összeállt a többi játékossal. Guild, akkor létrehozhatunk saját, vagy csatlakozni egy meglévő. Minden karakter előnyös küzdelemben nem csak maguknak, hanem az egész közösség számára, amely a szövetség. A céh készségek fejlesztése nem áll egyedül.

 

Játssz is