ESCAP Frome Tarkov

Alternatív nevek: Menekülés Tarkova, menekülés Frome Tarkov

Igra menekülés Tarkov vagy menekülni Tarkova.

Izdatel és a fejlesztő működik egy személy Battlestate Games Studio bejelentette, hogy a játék Escape from Tarkov fog megjelenni az MMORPG műfaj, Arcade / Action 2 feltehetően. 06. 2016 Szintén ismert jellemzői a játék és a történet a termék, és a szurkolók a katonai szimulátorok dörzsöli a kezét előre az új. Toy ígér sok újítás és egyedi jellemzőit. Amellett, hogy a hatalmas nyitott világban a játékosok várnak a teljes realizmus, hogy mi történik egy speciálisan kifejlesztett kiegészítő modulok MMO. Azt mondhatjuk, hogy a játékosok letölteni menekülni Tarkov egyedülálló játék, amelyben összefonódnak hatalmas nappali világ legnépszerűbb műfaj, a képesség, hogy befolyásolja a környezet és elnyelő script.

Iskusstvo életben maradni.

Gde valamit az orosz kiterjedésű elveszett lakatlan Tarkov. Egyszer volt egy jómódú és élettel teli, és most már csak a szél sétál az utcákon érjen az elektromos vezetékek, kergeti papírdarabokat, és elzárja a régi plakátok. Megállói is áll felhagyott járművek és jármű parkolt a ház előtt. Házak inkább emlékeztet az üres dobozok törött ablakok és összetört a falon belül. Gyárak nem zümmögő, nem cseng villamosok, nem zajos tömeg rohan felvenni az embereket.

V üresen város elindította a katonai akció két rivális katonai szervezetek: ENSZ részéről a Nyugat és az orosz fegyveres erők. De még képzett túlélni bármilyen környezetben katonák nem lesz könnyű megbirkózni a helyzet ezen a szörnyű helyen. A játékosok meg kell találni a kiutat Tarkova, életben maradnak, amikor a halál is előfordulhat a különböző okok miatt:

  • Mnogochislennyh raneniy
  • Otravleniya radiatsiey
  • Raznyh bolezney

U nem lesz gyenge ellenfelek, mintha a határán tesztelési lehetőséget, úgyhogy készülj, hogy letölthető menekülni Tarkov, olyan módon, hogy bizonyítani magamnak, hogy sok órát töltött a többi játék termékek nem töltött hiába. Mindegyik feladat-quest közelebb találni a kiutat egy idegen városban. Ugyanakkor, meg fogja tanulni az egész történetet Tarkova, titkaival, amelyek hasznosak lesznek a folyosón a siker. Nem pillanatban nem zavaró a valósághű képeket. Karakterek kölcsönhatásba a környezetben, annak előnyeit a saját céljaikra. A változó időjárási körülmények és az idő befolyásolja a folyamat során csata, és a karakter viselkedése megfelel annak állapota a sérülés mértékét, az egészség, a légköri hatásoknak.

Sovershenstvuem hősök.

Geroy folyamatosan fejlődő négy irányban:

  • Umstvennom
  • Fizicheskom
  • Prakticheskom
  • Boevom

Poluchennye tudás hasznos lesz operatív műveletek, a támadás az ellenséges célokat, kutatóutak, kereskedelem, közös célkitűzéseket, a lehallgatott és összegyűjti forrásokat. Mindenki specializálódtak bizonyos készségek, hanem szükség van a fejlesztésére. Fejlesztés a játékban, és a gazdasági oldala. Eltekintve attól a ténytől, hogy a játékosok bányásznak árverésen szükséges forrásokat, akkor lehet menni a bolhapiacon céljából árucsere, valamint kezdeményezi a saját kereskedelmi tevékenységét a beosztottak. Többek között, a játékosok vehetnek részt a kémkedés, a kezelés, a termelés és optimalizálása a fegyverek, a kutatás és az egyéb kedvezőtlen intézkedéseket, hogy segítsen elérni a fő cél. Tegyük fel, hogy megjelenése előtt Menekülés Tarkov számítógépen van néhány hónap, hogy vegyenek részt a zárt béta teszt még nem késő regisztrálni. Ez egy kiváló lehetőség, hogy megtanulják a történetet belülről a többiek előtt.

 

Játssz is