Fable Legends

Alternatív nevek: Fable Legends

játék Fable legendák alapján legendák és történetek.

Ez nem komoly néz ki a játék Fable legendák, több, mint egy vidám mese elemei a hősi saga. Ez azonban, mint amelyet a szerzők & ndash; hogy a legjobb komoly történet egy kis humor, de nem a gyerekek, abban a reményben, hogy a projekt a műfaj akció- RPG csábítják minden korosztály számára.

A tervek szerint a Fable Legends letölthető egy Xbox és a PC Windows 10. Nyílt béta tesztelése kerül sor a tavaszi 2016 És ugyanebben az évben, a fejlesztő és a kiadó Studios Lionhead Studios Microsoft mennek, hogy kiadja a játék.

Az első kiadás nem bővelkednek helyszínek és karakterek fogja tenni a fellépések a fő városban, de a szerzők fognak létrehozni egy sor folytatást, fokozatosan bővülő térkép, részben a karakterek és egyéb dolgokat. Ami a mód, a játékosok képesek lesznek választani egy felhasználó vagy egy szövetkezet. Ahhoz azonban, hogy állítsa le a választások egy menetben, akkor nem lesz egyedül & ndash; következő lesz a cég a karakterek, számítógéppel vezérelt.

Eddig munka a projekt javában zajlik, a játékosok megpróbálják többet részleteket, hogy mit készülnek a fejlesztők. Minden hír élénken vitatják meg és gyorsan terjed, és ismertté vált, hogy letölthető Fable Legends lehet majd modellezni free-to -play.

A sorsa a hős & ndash; a sorsodat.

Az események egy sűrűn lakott világ Albion, ahol várhatóan nem volt olyan helyzetben, amikor a mindennapok gonosz megakadályozza a dicsőséges hősök élni békésen, boldogan, így a jó örökké.

Mielőtt Quartet felmerül a jó fiúk & nbsp; az egyik gazembert & ndash; A vezető a goblinok és orkok. Igen, egy gazember, de ellenőrzése alatt a sok agresszív csatlósai, és aktívan használja a hatalmát, hogy a nemes harcosok nasylaya seregét, hogy megakadályozza hajt végre a jó szándék.

Amellett, hogy a hatalmas zöld furcsaság vezetője állítja csapdák és manipulálni az időjárás, ami a különböző katasztrófák. Általában unalmas hősök biztosan nem, és ha így lesz, a fő gazember lesz vigyázni a hangulat.

 • Ijesztő védett a leginkább veszélyeztetett területek arbalester páncél.
 • swordswoman nehéz mágikus pajzs.
 • Aranyos gyilkos finom modorával.
 • szemtelen, vicces varázslónő, képes könnyedén fagyasztható minden, és úgy tenni, mintha ez nem kerül ki.

  a hős találja magát egy olyan világban, ahol a mágia, a legenda és a történelem eggyé válik. Ön várja a csodálatos küldetések, kihívást jelentő feladatok, furcsa találkozókat érdekes karakterek benépesítő Albion. Ön dönti szerepét & ndash; ravasz csaló, rettenthetetlen hős, bátor zsoldos vagy erény önmagában.

  A karaktered jobbat érdemel, úgyhogy győződjön meg róla, hogy nem kell a felszerelést.

  Erejük és hatalma sztrájk lehet fokozatosan növelni, hogy ez kiváltságokat, miután elhaladtak missziók Fable Legends PC-n.

 • Processzor: Intel Core i7-860 Quad 2.
 •  

  Játssz is