Ghost Recon Tom Slantsys: Vildlands

Alternatív nevek: Tom Clancy Ghost Recon vad földeket, TCGR wildlands

Igra Tom Clancy Ghost Recon: wildlands: igazi háború.

Kak állítja, fejlesztő Ubisoft Paris, a játék Ghost Recon wildlands lesz az első olyan termék a hadsereg egy hatalmas nyitott világban. A dátum megjelenése még nem ismert, de néhány információt mutattak be az E3 Fesztiválon. Tehát ez a fellépés a Tom Clancy Ghost Recon: wildlands letöltés platformokon:

  • PS4
  • XONE
  • PC

Igroki lehet csoportosítani négyes és teljesíteni a küldetést, minden csapat fejleszti a folyamat a saját irányát, koordinálja a hangalapú kommunikációt lépéseket.

V hot spot.

Geymerov vár leszállás Bolíviában, és az egyik kap a cél más módon: autóval, motorkerékpár, helikopter és még ugrott ejtőernyővel. A történet, Bolívia vált a fő bázisa a kábítószer-kereskedők és a kábítószer-kartell által működtetett valamennyi Santa Blanca. Ez oda vezetett, hogy katasztrofális következményei a régió által ellenőrzött alvilág, és a kormány egyre nehezebb kézben tartani. USA a pánik, mert a gyógyszereket elterült az egész világon, egyre komoly veszélyt jelent. Annak érdekében, hogy megszüntesse a maffia bázis és a rend helyreállítása érdekében a bolíviai küldött elit osztag"Ghosts".

Gruboy a hatalom, hogy orvosolja a helyzetet nem fog működni. Szükségünk van egy átgondolt tervet, és a képesség, hogy állítsa be a fellépés a helyzetet. Éppen ezek a srácok az egység, amelynek célja, hogy a káosz és zűrzavar a soraiban a bűnözői szindikátus, majd véglegesen letiltani. A hősök, hogy találkozzon veszélyes, komoly ellenség, aki nem hagyja abba előtt akadályok merültek fel, és nem túl lelkiismeretes kiválasztásában szankciókat, és felfedi az ellenséges ügynökök. Beállítása között szállított komplex, de van mögötte a tapasztalat és a kormány támogatásával.

Geympley és jellemzői a játék.

Ozhidaya pillanatban letölthető Ghost Recon wildlands játékosok követi a híreket, és úgy tűnik hivatalos forrásból származó, nem, de örül. A játékban 9 különböző területeken eltérő feltételek: hegyek, folyók, sivatagok és mások. Hozzáteszi reális változás a nappal és az időjárás változékony, és fel lehet használni a kiküldetés ideje alatt, ha a nap könnyebb nyomon követni, és nézni az éjszakai lesz az ideális menedéket. Fegyverek hősök is számosak, és a technika képes leküzdeni a nehéz részek a ragadós sár, hogy a változó homok. Ahogy az események kibontakoznak a modern világban, az alapja egy valós arzenál a hadsereg, bár vannak olyan funkciók, mint a herék. Ezek a mechanikai segítők vannak jelölve célokat és ellenség, valamint a hatékony támadás.

V küldetések Ghost Recon wildlands PC játékosok válasszon egy módszert feladatokat végző: hogy közel az ellenség észrevétlenül vagy használja a forrásokat a hosszú távú és rövid hatótávolságú támadásokat. Akkor megy előre, számítva a meglepetés hatását, és végezzen előzetes vizsgálat és, hogy minél több adatot, majd hajtsa végre a feladatot mehetsz felfedezni a világot, és megragad egy pár előretolt.

V Tom Clancy Ghost Recon Wild Lands képes kommunikálni az NPC (a lázadók, politikusok és polgárok), az épület baráti kapcsolatokat, vagy küld a rangot ellenséget. Kezeld úgy kell komolyan, mert képesek befolyásolni a jövőbeni terveket. Egyre játékos pontokat javítja a hős, és így lehet a lehullott ellenségei a fegyvereiket, és hasznos dolgokat.

Podvodya fel, ismét megy át a jellemzői a játék:

  • Bolshoy kültéri mir
  • Komandnaya játék 4 h
  • Vozmozhnost jár egy harmadik számítógép naparnikami
  • Polnaya szabadság deystviy
  • Alternativnye forgatókönyv sobytiy
  • Postoyannoe javulás navykov
 

Minden a legjobb online játékok. Hősök Műfajok Címkék