Gwent A Witcher kártyajáték

Alternatív nevek: Gwent A Witcher kártyajáték

GVINT: The Witcher. Kártya játék - mivel 2015-ben jött a single-player szerepjáték játék „Vedmak 3: Wild Ohota”, több ezer játékos átitatva a kalandjait a karizmatikus witcher Geralt. Sok funkciók, mint a beépített fő cselekmény és a kártyajáték, mint mondják, a „többszöri kérés dolgozók” erősen döntött, hogy közzéteszi, mint egy külön projekt. Most a játék GVINT: The Witcher. A kártyajáték volt végre elérhető 2017-ben, és továbbra is fejlődik. Elérhető platformok:

  • Xbox One
  • PC
  • PlayStation 4

Bitvy nem szűnik.

Esli GVINT játszani a játékot: The Witcher. Kártyajáték, egyértelmű, hogy hasonlít egy preferencia vagy egy híd. Játékmenet csökken a résztvevők, és ott lehet 2 x 2, az ideális kombinációja kártyák gyűjtött szimbolizáló hadsereg harcol ezen a területen. Van egy front-end harcosok, íjászok és távoli határok. Bár a játékstílusa nem sokat változott, de sokkal jobb tervezést képeket.

Est öt frakció, amelyek mindegyike különbözik a saját karakter:

  • Nilfgaard a zavar ellenség terveit, megy minden trükköt közé diplomácia módban csak előírni a saját feltételei. Eközben a kémek, hogy behatoljon az ellenséges vonalak mögött, kideríteni kombinációja kártyákat.
  • Chudovischa hátborzongató lények, azonnal fogyasztható, akár rokonok, ha ez növeli az erejüket.
  • Skoya taels mozgékony, mint a rajtaütések és a gerillák. Játszott arccal lefelé kártyák nyílik csak lezárása után a csapdába.
  • Skellige halál megjelenik egy speciális becsület, a bátorság és az erő. Néha szándékosan küldött a mentesítés a saját katonák, tudván, hogy miután hívják vissza, akkor még erősebb lesz.
  • Severnye Királyság mindent kézben tart. A kártya legyen az arany, akkor sebezhetetlen az ellenséges varázslatok.

Chtoby egy erős pakli, szükséges, hogy kiválassza a 30 kártyát, ügyelve azok jellemzőit és ahonnan frakciókban.

Uzhe most már letölthető GVINT: The Witcher. Card játék ingyenes, és csatlakozzon a soraiban lelkes játékosok. A kéz akkor kapnak 10 kártya, és teljesen véletlenszerű. Csata előtt kezdődik, a három kapott kártyát ki lehet cserélni. Amellett, hogy a különböző típusú katonák a hadseregben, ott is a vezetője, amely el van szigetelve a többi az ő különleges tehetsége. Vannak még kártyát, hogy lehet a környezetre megerősíti vagy gyengíti az ellenkező hatást. Ügyesen alkalmazza őket, hogy egy tökéletes kombináció, amely képes behatolni bármely ellenséges védelmében. Versenyző kell mennie három fordulóból áll, és mindegyik után győztes kiderült után pontozás az összegyűjtött kártyákat. A második fordulóban, akkor kap egy további két kártyát, a harmadik csak egy, ezért kell jó arra gondolni, hogyan lehet a legjobban alkalmazni őket.

Esli újra visszatérni az összehasonlító jellemzése Gvinta a Wild Hunt, és ebben a játékban, akkor veszi észre, hogy nem voltak további egységek a minőség, és megváltoztatta a tulajdonságait frakciók és a vezetők. Együtt a szokásos kártya további, és nem csak a karakterek, hanem a jelenségek. Például segítségével járványok elérhető elpusztítani a leggyengébb ellenséget.

V GVINT: The Witcher. Kártyajáték játszhatsz valódi játékosok és megy a verseny a harcot rangsorolt ​​meccsen. Az utóbbi esetben, akkor kap a hírnév és a címek, természetesen csak abban az esetben, ha megmutatod egy jó eredmény.

GVINT: The Witcher. A kártyajáték van felruházva a fő jellemzője a szerencsejáték szórakoztató lehetőséget, hogy gondoskodjon ellenfél csapdák blöffölni és cselekedni ravasz.

 

Játssz is