LawBreakers

Alternatív nevek:

Games A LawBreakers egy dinamikus lövöldözős játék. Mielőtt a játék LawBreakers, amely vált ízletes morsel a rajongók a futurisztikus világok. Az alkotók által választott téma a mesterművükre a post-apokaliptikus világ síkjában rejlik, amelyben fennmarad.

A 2017 nyarának vége felé a cég tervezte a projekt kiadását, és a játékosok nem várhatják meg, amíg nem tudják játszani a LawBreakers játékot. És a legtöbb szerencsejáték gondoskodott az előrendelésről, ez csak egy számítógépre és egy előtagra vonatkozik. Ki tervezi letölteni a LawBreakers-et, és telepítenie kell a CP-t, korábban kell lennie július 7. előtt. Azonban a PS4 előrendelési példányainak száma csak 5000 példányra korlátozódik, így jobb, ha sietünk.

As elemkészletekhez, mindkét platformon ugyanazok:

  • Hard kártyák készlete, minden egyes frakcióhoz example
  • Destart Abaddon
  • Az eredeti személyes doboz a számmal
  • -as számmal
  • Nickle Deadzo, elit matricák LawBreakers, és még képeslap

Az egyetlen megkülönböztető jegye az, hogy a számítógép opciója digitális deluxe kód formájában fog megjelenni, ellentétben a PS4 kiadásával, amelyet fizikai példányok terjesztenek. De ne légy szomorú, mert maga a játék is alkalmazkodik játékosunkhoz, és csak várnunk kell.

First, mint a LawBreakers, hogy játsszon, nem érdekli a háttér megtanulása. Az események a bolygónkon zajlanak, de a távoli jövőben. Úgy tűnik, hogy halad, de egy nap valami rosszul ment (mint mindig), és a civilizáció összeomlott. A katasztrófa elpusztította a Holdat, ami globális problémákhoz vezetett: az éghajlat megváltozott, természetes kataklizmák kezdődtek, és a földi gravitáció radikálisan megváltozott. De az emberiség nem halt ki, de sikerült alkalmazkodnia az új körülményekhez. A régi világ roncsjain új generáció nőtt fel, fejlettebb. Az emberek megtanultak élni egy átalakult környezetben, és még egy korszerűbb civilizációt is építettek, még fejlettebbek.

At először úgy tűnt, hogy az élet egyre jobb lett, és az egyensúly helyreállt. A társadalom két csoportra oszlott: a maffia és a törvény. Ezzel a konfrontációval az iPlayer LawBreakers telek épül. Fantasztikus fegyverek és járművek segítségével látványos csatákat vársz.

Perodikusan új funkciókat, módokat és térképeket adnak hozzá, és matricákat lehet tenni a ágyúkra. Például a Juggernaut gyorsan felgyújtja a kiégett fűtőelemeket; Ha az Omega teljesen fel van töltve, akkor a Gunslinger nagy kárt okoz; A Wraith kevésbé szenved a közelharcban és hatékonyabban robbantja a bombákat.

 

Játssz is