Az élet furcsa: Vihar előtt

Alternatív nevek: Az élet - egy furcsa dolog: Mielőtt a vihar

Új játék Az élet furcsa: a vihar előtt.

  A telek metamorfózisáról. "Ez azt jelenti, hogy a szerzők három évig elküldtek minket a fő történet kezdete előtt. Abban az időben találkozott Chloe Price, majd barátkozott Rachel Amberrel.

 

A játék élettartama alatt Az élet furcsa: Mielőtt a vihar elhaladna, az összetett karakterek örvénye el fog veszni. A lányos tizenévesek mindig nehezen érezhetik meg a felnövekvő időszakot, és úgy gondolják, hogy mindent túl bonyolult, kétértelmű, ellentmondásos. Barátainak támogatást kérnek, és csak így tudják leküzdeni minden nap a valóságukat, amely rájuk esett.

 

Amikor Rachel hirtelen rájött, hogy családja régóta szörnyű titokban tartja magát, radikálisan megfordította az életét. A súlyos gondolatok, a sors fújása, más tervek bajai aláaknázhatják a bárki jó és emberiségében rejlő hiteket. Különösen nehéz őket szembenézni a fiatalokkal. Csak a Chloe-val való barátság segíti a lányt abban, hogy megbirkózzon a helyzetével, bár sok tragédiát kellett elviselnie, mint apja halála, legjobb barátjának és sok más eseményének elvesztése. Mindez nem lehet egyetlen lélekben, és nem szünetel. Ehhez vannak barátnők, hogy a lehető legtöbbet támogassák egymással, ugyanakkor egy törékeny, de megbízható vállát helyettesítsenek.

 

Letöltés Az élet furcsa: Mielőtt a vihar elérhető 2017 szeptemberétől. Ahogyan azt a projekt szerzői elmondták, ez a játék befolyásolja mindannyiunk életének társadalmi vonatkozásait. Vannak pillanatok a halál, a veszteség és a szenvedés, de a negatív kompenzálja megnyilvánulásait őszinte barátság, a szeretet és a szeretet. A játék élénk érzelmekre épül, ezért nem hagyja közömböset. Chloe meglehetősen éles és határozott lányként jelenik meg előttünk.

V Az élet furcsa: A vihar előtt van egy bónusz játék epizód"Búcsúzás". Ebben az utolsó alkalom, hogy a játékosok a hősnő Max Caulfield nevében járhatnak el.

 

Játssz is