Navy Field

Alternatív nevek: Tengeri mező

NavyField interneten - ez egy masszívan multiplayer online játék. Playing akkor kapsz alatt a második világháború, ahol meg kell küzdeni az ellenséges flotta.

Ki kell választani a flotta parancsot, amely ország - az Egyesült Államok, Németország, Japán, Franciaország, Olaszország és a Szovjetunió.

NavyField lehet letölteni a hivatalos honlapján a játék ingyenes.

NavyField regisztráció nem kell sok időt, akkor kell:

1. látogasson el a hivatalos honlapján a játék,

2.. Regisztráció,

3. adja meg a bejelentkezési találta,

4.. írja be a jelszót alkotta;

5. adja meg e-mail címét.

, Akkor meg lehet kezdeni a játékot, mert ez a honlapon, adja meg a felhasználónevét (ID) és jelszót (password).

Elején a játék lehetőséget kapnak arra, hogy válasszon egyet a játék mód, ez attól függ, hogy a választás a hajót, és a harc is. Ön képes lesz harcolni, mint a fregatt és egy tengeralattjáró. Küzdelem előfordulhatnak különböző napszakokban. És azt is, akkor lehetősége van arra, hogy úgy dönt, hogy elfog az ellenség port, ahol meg kell dönteni, hogy megvédje a kikötőbe vagy kikötői támadni ellenségek. Függetlenül attól, hogy a mód kiválasztása pontot a harcot számít minden játékos külön-külön, és minden csapat egészére. A győztes az a csapat, amely nem a legtöbb kárt az ellenségnek, vagy teljesen összetört a flotta.

NavyField lehet játszani, mint egyedül, vagy együtt a barátaival, létrehozhat saját céh és a támadás ellenfelek.

Legyőzni az ellenséget meg kell, hogy nem csak egy jó flotta, hanem ismeri az alapvető összetevői a szíve.

• a motor;

• FCS;

• páncél,

• fegyverek

• lőszer,

• torpedó,

• repülőgép a haditengerészet.

Motor - sok fajta, a haditengerészet, de a választék a motor attól függ, hogy a stílus a játék, mindig ki kell cserélni a motort a hajón.

FCS - Másodszor, fontos eleme a csónak köszönhetően FCS használhatja a fegyvereket a hajón, egyes fajok saját FCS funkciók és jellemzők, és alkalmas a különböző típusú hajók.

Armor - annak megelőzése, hogy a támadások a test a hajót, a páncél nyújthat biztonságot, mint a fedélzeten, és a hajó általában.

Weapon - fontos része minden jármű fegyverek nélkül nem tudott részt venni a harcokban b, háromféle fegyver: normál (fegyver), távolsági fegyver harci repülőgépek.

Lőszer - főként kagylók a fegyvert, jönnek a négy különböző, attól függően, hogy milyen típusú kereskedelmi hajók.

Torpedo csövek - tudod felszerelni a hajó tengeri akna, torpedó különböző beállításokat.

Repülőgép - Négy típusú repülőgép a haditengerészet, ezek célja a különböző célokra, vagy elvonja az ellenfél bombázni a flotta, de nem szabad elfelejteni, hogy az összeg az üzemanyag, hogy nem korlátlan.

NavyField online tele van a különböző kártyák, ami változhat attól függően, hogy kivel harcolnak.

Játék NavyField merítsük meg a világ valódi csaták a második világháború, és akkor képes lesz megváltoztatni a történelem menetét.

 

Játssz is