Overlord Felovship a gonosz

Alternatív nevek: Fellowship of- gonosz nagyúr

Játék Overlord Fellowship of Evil: gonosz visszatér.

20. 10. 2015 elhagyta a játék Overlord Fellowship of Evil a műfaj a szerepjáték kasszasiker, egyre kiterjesztése a korábbi részek. Fejlesztő Codemasters azt mondta, hogy ez a fajta kísérlet a visszatérés a klasszikus eredete játék technológiát.  

Gamers látja a helyzetet felülről, és nem szabad, hogy vizsgálja felül egy szélesebb tevékenységi területét. Akkor tegyük egy kampány vagy együttműködik négy barát átmenjen a közös. Fejlesztése alapvető játékszer a legnépszerűbb platform:

 • Xbox One
 • Microsoft Windows
 • PlayStation 4

Mnogie akinek sikerült Overlord Fellowship of Evil letöltés és próbáld ki, kifejezve különböző vélemények, és nem minden elégedettek voltak. Figyelembe a figyelmet a követelés, a szerzők ígéretet, hogy később elengedi egy frissített változata, amelyet korrigálni a rossz idő.

 

 

– Ön feladata egyértelmű igazi gonosz!

Ha már hozzászokott, hogy válasszanak a páncélt, és csillogott a fény a lovagok és ellenfeleik – Knights is, de nem annyira sugárzó, a fejlesztők ezt a szórakoztató döntött mindent neked, így csak, hogy ellenőrizzék a gonosz erőivel. És ez nem keveredik össze, ez egy pillantást a sovány gremlins mohó szemekkel. Hogy ezek a szépségek és meg kell kezelni, ha letölti Overlord Fellowship of Evil.

Az előző részben Szörnyecskék (ők csatlósai) elvesztették mester – Sötét Nagyúr, és feleleveníteni hiányzik belőle készségeket. Ők már régóta szenvedett megfélemlítés, figyelte a boldog arcok a parasztok, zöldellő rétek és illatos virágok libbenő pillangók. Hosszú istenkáromlás nem tűri a sötét lelkét, ​​és a törzs gremlins ment be a barlangba, talált egy könyvet az ősi varázslatok  . úgynevezett négy szolga sötétség.

Risen démonok kellemetlen munkahelyi – lerombolni az ember hozta létre, hogy a világ a káosz, hogy csepegtetni terror az emberek lelkét. Csak miután minden előkészületet akkor újra megpróbálja feltámasztani a Sötét Nagyúr, de most kérlek megengedett négy szörnyek:

 • Vsesilnaya nekromanta egyszer tévesen állapította rituális és azt fújt szét, de most visszatért az üzleti;
 • Ustrashayuschy erős harcos, az ő idejében még nem sikerült a támadás a kő trollok, és meghalt, de most vissza;
 • Zlobny törpe megölte egy tagja a Brotherhood of Evil;
 • Temny elf meglepte – eltörpül a legtöbb kérlelhetetlen ellensége.

, minden egyes karakter saját szerepét az új történelem a Overlord Fellowship of Evil a PC-n. Támadnak egy frontális támadást, működik a távolból, használja a mágia és gyengítik ellenséget. Hogy ők erősebb lett, meg kell fejleszteni tudásukat küldött egy csatában, hogy elég lesz. Hamarosan lehetséges lesz, hogy kiegészítse a tehetségek további készségek, hogy felkészítse a különböző fegyverek és felszerelések.

Összehasonlítva az előző Overlord FOE alkatrészek, látjuk különbségek elveinek katonai akció – korábbi hangsúlyt tömeges zavarushku most hősök megvan a saját Szörnyecskék mignon személyes készlet tulajdonságok, szintén szivattyú.

Maradt

és a fekete humor, hogy annyira lenyűgözte a játékosok,   és a fegyveres őket, együtt fegyverek, akkor megy a falu érdekében, hogy részt vegyen a fosztogatás, a megsemmisítése emberek otthonaiba, a pusztítás a szarvasmarha és rabszolgasorba embereket. Legyen valaki, és úgy véli, hogy a Project Overlord egy kicsit rusztikus, a dinamikája bajt, és ő nem tagadta meg.

Minimális rendszerkövetelmények

 • OS: 64 bit / Windows 7 (és fel)
 • Pamyat 4 Gb
 • Protsessor: Intel Core i3 sorozat / AMD FX sorozat (jobb)
 • Video: AMD HD4850 ​​/ Nvidia GTS250 (jobb)
 • Mesto lemezterület: 5 Gb
 • DirectX: 9. 0s
 

Játssz is