Fantomers

Alternatív nevek: Fantomers

Igra Phantomers túlélni, és megmenteni a világot.

Novaya multiplayer online játék Phantomers gamenet lehetőséget biztosít minden rajongó katonai csaták, hogy részt vegyen a harc az üdvösséget az ismerős világrend. A játék története mesél az eredete a titkos szervezet Knosis csápok terrorista csoportok szerte a világon. Szervezetek vezetői keresik a katonai puccsok meg a saját érdekében, és a hatalom a világon. Az Egyesült Nemzetek révén saját Intelligence Bureau létre magán katonai cég Phantomers, amely magában foglalja az önkéntesek és a rendszeres csapatok a világ minden tájáról. A cél az interetnikus hadsereg, hogy elpusztítsa az összes tag Knosisa és azok vezetőit.

Igrok belép a hadsereg égisze alatt az ENSZ, válik az egyik férfi, aki utasítást adott felülről, meg kell, hogy megbirkózzanak a küldetése, hogy tisztítsák meg területeket a terroristák a különböző országokban. Ez az első személyű lövöldözős ad egyfajta valódi jelenlét a csatatéren, ahol a katonák felszerelt és állig felfegyverkezve a legmodernebb technológiával, közel a golyók repülnek, hanem azért, mert a legközelebbi sarokba tud repülni harci ellenséges drone vagy eltörhet az enyém robbanás, ami nem nagy lyuk a falon. Különleges műveletek zajlanak szerte a világon, játékos kap a dzsungelben és a sivatagban, akkor meg kell gázol keresztül a vad erdők és a harcot az utcákon. Helyszínek töltik nemcsak a jól felfegyverzett ellenséges harcosok, katonák mindenhol elvárják a veszélyes csapdákat és ügyesen tervezett szabotázs.

Poprobovat magát, mint egy jól képzett hivatásos katona lehet, csak akkor, ha Phantomers le, mint a játék kliens, akkor kiváló minőségű grafika, valósághű karakterek úgy viselkednek, mint a valódi emberek, sok modern fegyverek és felszerelések harcosok. Zenei kíséret és hanghatások létre egy egyedi hangulatot és az illúziót, hogy egy igazi csatatéren.

Obzor játékok Phantomers.

Skachat Fantomers játék lehet gyakorlatilag bármilyen személyi számítógépen, mivel nem igényel különleges követelmények teljesítése szükséges memória mennyiségét és a szabad hely a merevlemezen, fut még a régebbi Windows XP. Első a játék az első alkalommal, a felhasználó megismerkedik az első karakter, az ő neve a becenevet. Ami a kezdő Becenév jól felfegyverzett, ő az Arsenal egy pisztoly, gépfegyver és mesterlövész puska, nem tekintve a taktikai kés. Ezt követően, miután szerzett harci tapasztalata, a játékosok fogják nyitni, és a többi harcosok:

  • Viktoriya, ő egy fiatal lány Oroszországból, önkéntesként ő felszereltsége védelmi drone,
  • Molot vadászgép az Egyesült Államokban, a használata érintőképernyős perces előnye;
  • Voron, zsoldosok Algériából, kiadta felforgató drone;
  • Chernaya macska, különleges ügynök eredetileg Indonéziából, a biztonsági torony karok;
  • Bishop európaiak Hollandiából, hivatásos katona a NATO, mesterien használ gránátvető.

Phantomers játék, amelyben a kezelés nem kevésbé változatos, mint a hely és a katonák, mind a hatan - a harc maga teszi számunkra, hogy a személyes tulajdonságok nyerni a kívánt módot küld a fény egy bizonyos számú ellenség. Team Deathmatch lehetővé teszi, hogy harcolni a csoport többi játékos ül a monitor előtt. A aláásása egyik fajta harc, a játékosok csatát egymással, a célja az egyik csoport, hogy aláássa az ellenség helyzetét, és a másik, hogy megvédje a saját bázist. A többi üzemmód is támogatja az interakció a játékosok között, ahol a győztes csapat a túlélők.

 

Játssz is