PlayerUnknown's Battlegrounds

Alternatív nevek:

Játékos játékos Ismeretlen bajnokság csatatéren.

A 2017 márciusában alapított játék, a PlayerUnknown's Battlegrounds játék felülmúlta az értékesítés összes rekordját. Mindössze három hónap alatt 7 millió ember vásárolta meg, és ezáltal a cég nyereséget termelt. A koreai Bluehole cég által kifejlesztett platformok:

 • Windows
 • Xbox One
 • PlayStation 4

A projekt született Brendan Green-nek köszönhetően, aki a"Battle Royale"játékirányítással jött létre. Az általa alkalmazott technológia sikere érdekében Brendan úgy döntött, hogy ideje volt egy szóló előadásra. A játék, ez egy multiplayer shooter, egy realisztikus túlélési szimulátor, ahol mindenki harcol minden rendelkezésre álló eszközzel.

Meglátogat minden áron.

Lejátszás a játékban A PlayerUnknown's Battlegrounds egyidejűleg több ezer játékos játszik részt egy vagy csapat módban. A puszta résztvevõ forgatókönyve a sivatagi szigetet eldobja annak különböző részeiben. A résztvevőknek nincs semmi, hogy segítsenek a küldetés megvalósításában, de ezeknek a tételeknek a szigeten kell lenniük, és csak azokat kell megtalálni.

A

Shield könnyű, de nem könnyű elvégezni egy feladatot, hiszen csak egy túlélő vagy csoportos csapat válhat a győztesévé. Egyébként a kislemezek díja sokkal gazdagabb, mint egy pár verzió esetében. Meg kell találni az elsődleges segédeszközöket, fegyvereket, csak azokat a dolgokat, amelyek hasznosak lehetnek. Éppen ellenkezőleg, mindenki meg tudja mutatni, hogy képesek az állandó konfliktusban. Itt minden fontos, és a földön maszkolható képesség, valamint a diszlokáció és észlelés megváltoztatásának képessége.

Fegyverek, berendezések és gépek. A gépet azonban a szupercéloktól és a kibővített áruházaktól a tűzoltó rendszerig számos hasznos dologhoz lehet csatlakoztatni. A lőfegyver-arzenál megválasztása megközelítőleg a következő:

No kivéve a tűzerő, vannak hideg fegyverek, és ha nincs kéznél, akkor is egy serpenyő és egy póker fog tenni.

  Az védelmet is jelent különböző méretű sisakok és mellények.

 • Pistols
 • Automats
 • Signals
 • Articles
 • Textiles
 • Crabs
 • Pulemets
Más ruhák is rendelkezésre állnak, így öltözködni tudsz.

A PlayerUnknown Battlegrounds játékban folytatódik a játék, itt az ideje megismerni a járműválasztást. Éles fordulattal felborulhatnak, és nagyban meglepik a víz alatti mozgás.

Nem maradt a GameUnknown Battlegrounds zónáiról. Miután a szigetre érkezik, három területen láthatod magad egy térképen. A fehér, kék terület körül. Ez az elidegenedés zónája, ahol a résztvevő időközönként rendszeresen károkat kap, ami serkenti a cselekvést. Utazás az egész területre, ahogy tetszik, de életben marad.

 

Játssz is