Tom Clancy Rainbow Six Siege

Alternatív nevek: Tom Clancy Rainbow Six Siege

A Tomorrow's Rainbow Six Siege.

Játék Tom Clancy Rainbow Six Siege egy taktikai shooter, a játékos, akit a fő személy játszik. A Rainbow Six sorozat részévé vált, és legutóbb a szeptembertől novemberig tartó béta tesztek után Tom Clancy Rainbow Six Siege-je elérhetővé vált. 12. 2015.

Nincs különösebb őstörténet, de a küldetések fő célja több tárgy elpusztítása. Így épül a játékfolyamat, de ez a valóságos benyomást keltette. Tekintettel a fizikai törvényekre, ha többször is aláássz egy falat egy helyen, visszatérve a mentett pillanatba a játékban, akkor mindig különböző módon esik, mint az életben.

A Ubisoft Montreal fejlesztőjének számlája számos kiváló játéktermék, amelyek minden paraméter harmonikus kombinációjával hatnak. A grafika, a háttér és a zene, a kezelhetőség és a kényelmes menü nem okoz panaszt. A Tom Clancy Rainbow Six Siege-t is letöltheti, nem csak a Windows-ra, hanem a PlayStation 4-re és az One Xbox-ra is.

A legtöbb zúzó játék jellemzői.

A terroristák elleni küzdelem számos országot érintõ súlyos problémává vált. A vezető államok terrorcselekményeket hoztak létre, amelyek határozottan, ügyesen, harmonikusan és bátrabban járnak el. Nélküliek nélkül nem tehetünk, de a fő reményeket az egységekre helyezzük, amelyekben négy embernek van különleges képessége és feladata.

Az elit csapat tagjai a világ minden tájáról:

 • Amerikai SWAT
 • Britszi SAS
 • German GSG9
 • French GIGN
 • Russian Spetsnaz

Ez a harcos nem egyenlő a nyitott vagy zárt térben. Minden épületbe behatolnak, közelharcban legyőzhetetlenek, a helyszínen képzettek, hogy összehangolják az akciókat és tárgyakat vesznek fel viharban. A környező területet a lehető legnagyobb hasznukra használják. A védelem szerepének megválasztása, a helyiség megbízható erődé alakítása rögtönzött tárgyak segítségével, és a támadó csoportban akadályok leküzdésére. Nyugodtan megtörni és elpusztítani. Kinek van szüksége a bejárati ajtón, ha bárhová átmészhet bárhol, falon vagy mennyezeten keresztül. Néha ez az egyetlen esély, hogy eljusson a rendeltetési helyre, és közelebb hozza a győzelmet.

Játékos Tom Clancy Rainbow Six Siege PC-n, csatlakozhat a játékosokhoz, hogy részt vegyenek az online csatákban. A játéktérben lévő botok még többek lesznek, mint valódi játékosok, és ellenállni fognak nekik, ideális stratégiát alakíthatnak ki.

rendszerkövetelmények.

A

Ubisoft a Tom Clancy Rainbow Six Siege által ajánlott kedvező ajánlásával jár együtt, és a játék mellett egy kézikönyvet is tartalmaz, amelyben részletesen leírja az összes műveletet, a fegyverek, a térképek és az ellenség fő erőinek egyedi színezését. Ez segítsen megtanulni a játékot alaposan, felkészülni minden meglepetésre, és sikeresen végrehajtani a műveletet.

Dabs Tom Clancy Rainbow Six Az ostrom létrejött és könnyen elindul, elég demokratikus rendszerkövetelményre van szükségünk:

 • OC: Windows 8. 1/7/8/10 (x64)
 • OP: 8 Gb
 • Processzor: Intel Core i5-2500K vagy AMD FX-8120 nyolcoszlopos (3. 3 GHz (ajánlott), 2. 6 GHz (minimális))
 • Video: Nvidia GeForce GTX 670 vagy AMD Radeon HD 7970 / R9 280 X (2 GB)
 • Sound eszköz: DirectX 9 kompatibilitás. 0c
 • Location: 10 Gb
 

Játssz is