Red Dead Redemption 2

Alternatív nevek: RDR2

Ez a past

Ha emlékszik, az utolsó részében John lemondott a jövőbeli karrieréről, mint egy gengszter, és a törvény oldalára fordult. Visszatérve a normális élethez, a feleségéhez és a fiához, a hősnek segítenie kell az állami szolgálatokat, hogy elkaphassák a volt bűnözőit. Bill Williamson, Javier Esquel és a holland elkapása után Marston a Nyugaton és a Mexikó határán keresztezi a határt, sőt Abraham Reyes parancsnoksága alá tartozik, segítve a lázadókat.

Egy még akkor is, ha korábbi barátai az iroda ügynökeinek kezébe kerültek, ahol a hős most megjelent, nem kapta meg az ígért szabadságot. Egyszer, hadsereg irodai ügynökök megtámadták a gazdaságot, és a hős újra harcolni kellett. Most szintén törvénytelen, és helyénvaló feltételezni, hogy a Red Dead Redemption 2 játék most az arcán van, de nem. Ha John Marston újra megjelenik a keretben, ez azt jelenti, hogy ez a játék egy olyan történetet mesél el, ahol a hős nemcsak él és jól van, de még nem volt ideje megváltoztatni a prioritásokat.

Egy másik ismert

  • Xbox One

Aki várhatóan látni fogja a PC-t ebben a listában, csalódni fog.

gamerek képesek választani a módokat:

  • One-user
  • Multipresidential

A platformok is:

  • PlayStation 4
  • Az előző játékban ez a szolgáltatás nem valósult meg. Laza, kések, revolverek, különböző típusú fegyverek, puskák, fáklyák. A Wild West még mindig veszélyes, ezért vigyázz!
 

Játssz is