Tom Clancy The Division

Alternatív nevek: Tom Klensi Division

Igra Tom Clancy Az osztály: a világ a katasztrófa szélére.

Naskolko emberek képesek túlélni egy biológiai támadás? Ez a kérdés zavarba játék Tom Clancy Az osztály svéd fejlesztő csapat Ubisoft Massive, Red Storm-Amerikában és Nagy-Britanniában Ubisoft Fényvisszaverő és a kiadó Ubisoft, amely előkészíti a tartalom kizárólag Xbox One. Amellett, hogy ezen a platformon, meg lehet vásárolni a játék a PlayStation 4 és Tom Clancy Az osztály letöltés PC-re.

Datu exit csuklós és mozgassa többször. A május 2014 azt elidegenítette a nyár 2015, de aztán bejelentette, hogy új megjelenési dátum március 8, 2016 évben. A játék maga az elején a játék sorozat, ami csak úgy tűnik, hogy, és ez tartozik a műfaj MMORPG shooter, amely azt ígéri, hogy a rajongók a lövők dinamikus csetepaté.

Syuzhetnaya oldalán.

Stalo hagyomány, hogy minden katasztrófa történik Amerikában, és az eseményeket a játék is zajlik New Yorkban Manhattan közeljövőben. Hogyan fognak viselkedni az emberek, ha biológiai katasztrófa fordul elő? Milyen gyorsan a fertőzés, és milyen arányban a lakosság életképes lesz, és kész arra, hogy vegyenek részt a csatában az ellenség?

Uzhe az első nap nem volt üres hely a kórházakban. Kevesebb karantén sújtotta a legtöbb területen a második napon. Ezután nyomja meg a tőzsde, elveszett villany és víz, üzletek üresek voltak, és az emberek lettek ellenségek. Ilyen esetekben hozzon létre egy speciális osztály az emberek, ami a mérnökök munkáját, nyugodt környezetben, az orvosok, rendőrök, tudósok, és így tovább. de ezek képzésben között működnek végveszélyben, és most meg kell küzdeni a vírus ellen, és az erők, amelyek felelősek a megjelenését.

Naskolko siker csapatmunka függ a játékosok, akik úgy döntöttek, hogy letölthető Tom Clancy Az osztály és részt vesz a misszió. Az egész azzal kezdődik Manhattanben, a terület tovább fog nőni, elérhető lesz az új területeken. Lehetőség van a csoport 4 résztvevőjének összegyűjtésére, és a rendszer a csapattársakat felveszi a jellemzőkkel. A szerzők ígérete, hogy csatlakozzon a játék formájában drone-mate lesz egy speciális mobil alkalmazás okostelefonon vagy táblagépen. Gaming termékek, amelyeket az áthaladást parancs, bár nem kizárt egy akció, de ebben az esetben meg kell, hogy alkalmazkodjanak a világon, amely befolyásolja a többi játékos.

Pered akkor nyitott világ Tom Clancy Az osztály a PC és a karakterek anélkül, hogy kötve bizonyos szakmákkal, osztályok vagy versenyeken. Az elején, kinyitom a készségek, és ezek kialakulásának és fejlődésének aktivitásától függ a játékait. szervezet minőségben felszerelt hátizsák szükséges elemek a következő 72 órában. A teljes készlet példány lesz ismert, amikor a régóta várt kiadás játékokkal, de most azt tudjuk, hogy a jelen set:

  • Standartnoe kiadás Division;
  • Zolotoe mellett példányban változata a játék, ez magában foglalja a bérlet még ismeretlen tartalmát, és kiegészítve a „Nemzeti Gárda”
  • Kollektsionnoe kiadás Ze Division tartalmazza hozzáadásával Hazmat Gear Set, bérlet, poszter, füzet a játék alapjait, válltáska és munkaidő szert.
  • Naruchnye óra végző felhasználó interfeys
  • Zaschitnaya maska
  • Kontaktnye lencse javítása észlelés környezeti realnosti
  • Mnozhestvo féle oruzhiya
  • Sredstva kommunikatsii

  Predvkushaem és vybiraem

  Na Jelenleg a fejlesztők bejelentették a rendszer jellemzőit, melyik lesz kényelmes játszani a számítógépen, de nyitott előrendelhető, így Tom Clancy The Division vételi opciós csomagok:

 

Játssz is