Total War Warhammer

Alternatív nevek: Total War Warhammer

A játék Total War Warhammer: fantasztikus stratégia.

brit stúdió Creative Assembly bizonyult termékeny fejlesztő, tüzelés a szerencsejáték-piacon 8 Total War sorozat, és a 22. 04. 2015 jelentette be a 9. rész. Ügyfél MMO Total War Warhammer játék elemeit a körökre osztott stratégia ugyanakkor lesz az első trilógia a Warhammer, és fel kell szabadítani 28. 04. 2016

játékos elmerül a hősies küzdelem kibontakozó között az emberi faj és az óriás szörnyek, orkok, törpék, élőhalott, ijesztő mágikus lények, és más képviselői a fantasy világban. A nagy ellenzéki találkozik hatalmas varázslók és a repülő lények formájában sárkányok és Wyverns, ami a játék egy élő, látványos akció.

Fejlesztő és forgalmazó Sega dolgozik verzió a különböző platformok, és a Total War Warhammer lehet majd letölteni OS X, Microsoft Windows és Linux.

 

 

kard kard és varázslat!

A játékos feladata, hogy létrehozzon egy hatalmas birodalom, és ehhez meg kell mutatni, nem csak a tehetség a hódító, hanem finom diplomata, látomásos közgazdász, sőt ravasz kém. Ezen a ponton a bemutatott történet 4 frakció:

 • Imperiya - erős királyság férfiak által vezetett Carl Franz, hogy megszilárdítsa a kisebb megyei, alakítja át őket egy hatalmas erő, amely képes ellenzi az ellenséges törzs.
 • Greenskins - Közösségi fantázia szörnyek: trollok, goblinok, orkok, és így tovább. Ezek szemben állnak minden, és kap öröm a háború maga. Céljuk, hogy elpusztítsa a többi faj, hatása alatt WAAAGH pszichikus energiát.
 • törpe - vannak elfoglalva védelmében saját területükön és várak. Irányítása alatt a vezető Torgrimoma jönnek a felszínre, hogy búvóhelyeket, hogy elpusztítsa ellenségeit. Kiváló iparosok az építőiparban, és a csatában szívesebben használják tengelyek és egyedi intézkedéseket.
 • Vampires - élőhalott képviselői a világ más, amelyek a vezetők a nagy előre. Senki sem tudja, hogy mit akarnak, de ők magukkal komoly fenyegetést jelent minden élőlény.

rajongók az ilyen történetek letöltés Total War Warhammer, hogy vezesse a választott nép, és  privesti ez a győzelem. A script van írva egy csomó karaktert, és az összecsapás a fajok között történik minden alkalommal. Használja a megfelelő egyensúlyt a teljesítmény, hogy nyerni, és nyerjen egy díjat formájában egy kalapácsot Sigmar vagy Gal- Maráza, ahogy nevezik.

ellen lesz teljesítő trollok, kardos, íjászok, és még a pókok. A sámánok és táltosok képesek keverni egy egész sereg ellenséget, és jelentős segítséget lesz a pap, boszorkány vadászok, grimgory, harcosok, legyen az oldalán.

Minden faj a Total War Warhammer a PC a karakter, készségek és gondolkodásmód, amely egyedivé teszi, és meghatározza a viselkedést a csatában arénában. Kiválasztása után a verseny, meg kell, hogy vegye figyelembe ezeket a tényezőket, és ha a birodalom nagyobb figyelmet szentel a diplomácia, míg mások inkább a gazdaság fejlesztése és a katonai bátorság.

 

 

Játékban.

Warhammer Total War ígérkezik a legjobb projekt a műfaj, és a fejlesztők is büszke lehet, hogy ebben a korai szakaszban is érdekelt nyilvánosság tájékoztatására játékosok. Már akkor vegye figyelembe a pillanatait különleges inspiráció:

 • Detalizirovannaya ábrázolása a karakterek és lokatsiy
 • Velikolepnaya animatsiya
 • Effektnye batalii
 • Nalichie speciális feladatok és bonusov
 • Ogromny világ univerzum Warhammer
 • Boi földalatti, földi és a"légi közlekedés"
 • Prisutstvie mágia együtt a szokásos oruzhiem
 • Chetyre fényes rasy
 •  

  Játssz is