Vikings War of Clans

Alternatív nevek: Vikings War of Clans

Igra Vikings háború klánok (Viking klán háború) a számítógépen.

Igra Vikings klán háborúk szállítja a játékosoknak, hogy az északi régió, ahol a természet kíméletlen és képes túlélni csak az erős, okos és bátor. Havas hegyek veszik körül a romos város, a túlélők a barbár inváziók, imádkozzatok, hogy Odin túlélte egy napot. De nem minden olyan szomorú, mint amilyennek látszik első pillantásra, a fő előnye, ez a nemzet erejét a szellem és a bátorság. Az egyik katona érdemes egy tucat, a legfontosabb, hogy talált egy bölcs uralkodó, aki vezeti őket a harcot az ellenség, és emelje fel a gazdaság romvárosai.

iPlayer Vikings háború klánok - ez egy nagyszerű kombinációja a böngésző-alapú multiplayer szerepjáték és stratégiai játékok. A felhasználó nem lesz képes kifejezni magukat különböző alakúak lehetnek - hogy várostervezők, a gazdaság fejlesztése és a diplomáciai kapcsolatokat, és persze, hogy megpróbálja magát, mint bölcs tábornokok szabályozására a legerősebb hadsereg, amely az lesz, hogy megvédje az újonnan létrehozott állam. Ebben a világban, csak a szabály csak az erő, a támogatást a bátor harcosok bővíteni határait a város, és megállapítja a jog ilyen kemény földeket.

Zemli Vikings élnek Jarls, itt káosz és mindenki azt akarja, hogy a legtöbbet a szűkös források és a korlátlan hatalom. Annak érdekében, hogy próbálja meg, hogy a mester a hóval borított földet, és átvegye az irányítást a vagyon a játék vikingek háború Klánok regisztráció szükséges. Pass csak időre van szüksége, megtöltve minden területen a megfelelő formában, nevezetesen, hogy dolgozzon ki egy becenevet, és hagyjuk egy e-mail címet. Még könnyebb, jelentkezzen be a számlára az egyik társadalmi hálózatok.

Osobennosti játék Vikings háború klánok.

Proydya regisztrációs folyamat, a játékosok választhatnak egy karaktert, a virtuális vonalzó. Ez lehet, mint egy férfi és egy nő. Minden típusú nagyon egyedi a saját Viking vér áramlik. Miután elvégezte a kiválasztást, a hős kerül a tulajdonába egy kis, félig romos vár, és néhány túlélő az állandó támadások az emberek. Az egykor nagy város romos, épület megsemmisült, és a bölcs vének, és kimondta, hogy a település megölték. A fő feladata a játékos, hogy újjáépítsék a várost, hogy létrehozza a termelés a szükséges forrásokat, és hozzon létre egy hadsereget. Minden épület fontos a gazdasági fejlődés és a katonai erő:

  • Na gazdaságokban gazdálkodók vigyázni a diéta;
  • Rabochie dolgozó fűrészmalom, hogy ki az erdő ellátás, szükséges építési,
  • Na kőbányák keményen dolgozik, erős falak szükség megbízható védelem,
  • V Forge létre páncél és ruházat a hős, amelyben válhat legyőzhetetlen;
  • V kórházak gyógyít soldiers
  • V őket tanítani csel.

V Vikings háború klánok játszanak a PC nélkül a tudomány fejlődése és a tanulás nem lehetséges, ezen a ponton a felhasználó szerencséd van, az ellenség nem tudta megsemmisíteni a tekercseket a vének és a bölcsesség megy, és a jelenlegi kormányzó, ha talál időt, hogy tanulmányozza kötetet. Másik jellemzője a játék lényege, hogy a hitelkártyát, összesen 81, a fejlődés, a szint, megnyitja a lehetőségét, hogy az, hogy az új földön, az újabb kártyát, a kevésbé erős az ellenség esetleg találkozunk az úton.

Geroy - ez egy külön történet, lehet fejleszteni, ő szerez tapasztalatokat és ismereteket. A több munkahely kész, a csatát megnyerte, és a jó cselekedetek a lakók és a város. Minél nagyobb a teljesítmény, a karakter. Elnyeri a képességét, hogy miután még kevésbé a katonák számának, hogy őt győzelem hatalmas ellenséget. Minél nagyobb a karakter szintje, annál több tárgyat és páncélt, hogy alattvalói adnak előnyt élvez a többi játékos.

Igrat játék vikingek háború Klánok PC sokkal könnyebb, ha csatlakozik az egyik a klánok. Szövetségesek nélkül egyesül nem lehet legyőzni az ellenséget.

 

Játssz is