Vinterfrost Heritage North

Alternatív nevek:

Játék Vinterfrost Heritage North: Háború a halott.

Igra Vinterfrost Örökség Észak felkéri az új játékosok a fantázia világában, ahol kínálnak a szerepét a hős, rendeltetése, hogy megvédje az országot felkelők halott.

Mnogo évvel ezelőtt kilenc klánok Dare úgy döntött, hogy felejtse már sérelmek, hogy összegyűjti között a különböző típusú emberek, egy-egy képviselője, és összekapcsolják őket egy expedíciót. Az elfek, emberek, törpék, óriások és orkok volt, hogy a távoli sarkaiban a kontinens északi, ott megtalálja a rejtett kincs, és hogy a város.

Na felszerelés és képzés volt egy csomó források, de a hiába volt expedíció pusztult el a zord éghajlat. Az évek során, és nem várja a híreket, világossá vált, hogy már nem lesz. De ez csak akkor kéri uralkodók gyűjteni az új csoport. Sajnos ugyanarra a sorsra, mint azok, akik követték őket.

Idővel minden ki kiment, és megölték, a halottak jönnek vissza, hogy megbosszulja makacssága leszármazottaik. Kezdve a játék Vinterfrost Heritage North, akkor lesz tagja az egyik a régi családok, akik részt vettek a cég, és ezért kénytelenek szembenézni a felkelők halott rokona.

Vas bátyjával ment az apja, de ő feláldozni saját életét, hogy akkor menjen egy veszélyes kaland, és próbálja megtalálni választ fontos kérdésekre.

az első választás.

Vy joga van eldönteni, hogy mi a legjobb az Ön számára Vinterfrost Örökség Észak regisztráció vagy a kapcsolat a szociális hálózatokon. A következő lépés a létrehozása a karaktert. Ehhez olvassa el a jellemzőit minden szakma, és vegye figyelembe, hogy a megjelenés és néhány készség függ, hogy férfi vagy nő.

  • Rogue fürge és gyors, jól távol maradnak az ellenséges támadásokat. Ez egy hatékony harcos ellen korongra, de nem tud megbirkózni a csoporthoz.
  • Warrior tipikus tartály bő vitalitással. Felruházva az erő, amely ideális a közelharci támadásokat.
  • Mag nem különböznek jó egészséget, és nem túl hatékony ellen egyetlen erőteljes gazemberek, de a csoport nem túl erős ellenfelek befolyásolja a mozgását, a kisujj. Szivattyúzás közben, akkor válassza ki, mit szeretne, hogy legyen orvos, vagy aki kárt okoz.
  • Shaman egy jó védő, olyan jó, mint a bűvész van varázslatokat.

Ez a cselekvés ideje.

V Vinterfrost Örökség Észak játszani jó több okból is, de az első dolog, hogy a fogások a szem nagyon világos, kellemes a szem diagram. A fejlesztés sima, és a kezdeti szinten nem különösebben feszült erős ellenfelek. Az erő lesz elég ahhoz, hogy kezelni tömegek a halott.

Később kezdődik, hogy megtalálja az erőt és a tapasztalat, hogy erősebb, és akkor kész lesz komoly összecsapások. Az események úgy tetszik:

  • Primenyat elvét lépésről lépésre deystviy
  • Nanimat pomoschnikov
  • Dratsya a monstrami
  • Srazhatsya a geymerami
  • Uchastvovat izgalmas rezhimah

Naraschivat megtapasztalhatják a résztvevő küldetések, de használható a meditáció, így a hős ebben az állapotban, amíg meg nem mentek el. De visszatérve, megtalálja azt a friss és erősebb.

Vash karakter felruházva tizenhárom tehetségek, és a csata közben, úgy dönt, hogy melyik a megfelelő itt. De hat a csapattársaikat automatikusan használja az ajándékot, ami van felruházva, hogy fontolják meg ezt el, amikor a társaság a csatatéren.

V iPlayer Vinterfrost Örökség Észak sokáig marad egy magányos harcos nem fog működni, ha azt szeretné, hogy legyőzze a fő főnök. Így egyesülnek klánok, harcolni az arénában, hogy legnagyobb elismerés.

 

Játssz is