Könyvjelzők

Repülő Játékok Online MMORPG

Iskola pilóták és űrhajósok kinyitotta. Elég csak arra vágyik, hogy egy bátor ranger kozmikus kiterjedésű vagy a harcos egy év alatt a háborúk, hogy elpusztítsák az ellenséget. Fantasztikus csata a jövő vonzzák varázslatos. Fly Online MMORPG játék ingyenesen elérhető, és bárki játszhat ebben az irányban. Válasszon bármilyen korú és típusú repülő eszközök, élesíteni a rendelkezésükre álló eszközökkel, tanulmányozza a felolvasások és hagyja, hogy az ég lesz a második otthona. Multiplayer játékokat a tér hajók, repülők és helikopterek is lélegzetelállító.
Repülős játékok - harci szakmailag Hiteles és reális játék Fly on-line MMORPG nyitott repülés iskola pilóták számára. A kiválasztás nem szigorú, és ez lehet menni mindenkinek, aki megtanulta, hogy biztos kézzel egér egy e-mail címet és képes adjon meg egy nevet a nyilvántartásból. Get hogy a repülőgépek, amelyek részt vettek a háborúnak a híres, és azok, épültek köszönhetően a képzelet a szerzők a virtuális szórakozást. Lehet, harci repülőgépek és űrhajók felszerelt fantasztikus fegyver: Tanulmányozza a kézikönyvet, mielőtt játékmenet keresetet kell helyesen értelmezni az adatokat, és a gép üzemeltetéséhez. Több érzékelő tudatosan jelenik meg a panel - minden tájékoztatást nyújt a repülőgép-magasság, távolság, üzemanyag mennyiségét károkat. Controlling technikája az első vagy a második világháború, tanulmányozza annak képességeit és tapasztalatait, amennyire engedelmeskedő a manővereket. Meg lehet váltani típusú pilóta arcát, hogy az átfogó terv, amely segít a folyamat aktív műveleteket: kivonul a gránát, a támadások és a bombázás földi célpontokat. Ha először nem lenyűgözni, ez a te kezedben van, hogy javítsa a technika, hogy ez több szívós, páncélozott, gyors és halálos. Egy bizonyos ponton körű technológiai bővül, megveszi a gépet nagy lehetőségek rejlenek. Az űrben, mindent másképp néz ki. A súlytalanság állapotában, repülő részek, hogy kívánatos fordulhatott, hogy javítsák a transzfert, vagy eladni a többi játékos. Mivel az online játékok minden épül a kapcsolat a játékosok vár rád: • diplomáciai tárgyalások • PvP és PvE csaták lehetőségek • Integráció a századnál Ezek az elemek szorosan összefonódik, és annak érdekében, hogy harmonikusan fejlődjön játék, meg kell figyelni, hogy mindenkinek. Hosszú ideig egy gyenge tartsa a gép nem fog működni, mert az ellenség gyülekeznek erők és számának növelése. Ez erők fejlődnek, hogy legyen egy veszélyes ellenfél, amely nem mindenki tud versenyezni. Ahhoz, hogy nyerjünk latolgat taktikák, és válassza a minden helyzetben, a technika, hogy a legalkalmasabb a feladatra. Lehet, hogy okos fregatt, nehéz és ormótlan csillagos cirkáló, megbízható bombázók, fürge vadászgépek, támadó repülőgépek. Tízes és több száz modell a jelképek a különböző ország képviselteti magát az online repülő Online iPlayer virtuális pilóták. Játszunk és lenyűgöző Álom játékosok a játékokról, amelyben grafika és lehetőségek jönnek közel a közeljövőben a sci-fi, meg nem valósult. A dinamikája események, kiváló kilátás, sok lehetőséget nem biztató első pillantásra, és szigorították, és elmerül a hangulatát teljes jelenlét esetén. Stratégia és taktika majd szükség pontos számításokat, és a tárgyalások állásáról függ a virtuális sorsát.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more