Könyvjelzők

Age of Empires IV

Alternatív nevek:

Age of Empires IV építsd fel a birodalmad!

A

Game Age of Empires IV nézze meg, és vegyen részt a 8 nagy civilizáció egyikének fejlődésében.

Kezdje a legprimitívebb eszközökkel, és vezesse birodalmát a jólét felé hódítások vagy építkezések és fejlesztések révén. Várja meg az egész világon ismert nagyszerű építményeket. Legyen a szomszédos nemzetek viharja, vagy hódítsa meg a világot a tudomány és a technológia, vagy esetleg mindkettő fejlesztésével. Ön dönti el!

Kezdje el az Age of Empires IV játékot most.

Nyolc birodalom közül választhatsz. Minden olyan, mint az életben, mindegyik egyedi, és megvannak a maga erősségei és gyengeségei. Hogy hogyan használod, az rajtad múlik, lehetőséged lesz a legsikeresebb stratégia és taktika kidolgozására. Attól függően, hogy melyik birodalmat választja, számos lehetőség közül választhat.

Age of Empires IV PC-n: melyik civilizációt válasszam? Fő jellemzőik.

  • Abassids nem kell egyedi épületeket építeni ahhoz, hogy egy másik korszakba költözzön, új töredékek készülnek a meglévő épületre, ami valójában plusz és mínusz is egyben. Ehhez nincs szükség telepesekre, de kevesebb a bónusz.
  • Franciaország nagyon erős civilizáció a játékban, bónusz telepesek, erős egységek létrehozásához.
  • Delians katonai egység falakat, erős gyalogságot és nagyon erős harci elefántokat építhet.
  • England az egyik legerősebb a játékban. Az erős íjászok messzebbre tudnak lőni, mint mások. Még a telepesek is használják ennek a frakciónak az íjait. A többi előtt egyedi épületek válnak elérhetővé.
  • A németek hatalmas kastélyok vannak az arzenálban, nagyon erősek a védekezésben. De a játék elején ez elég nehéz lehet, mivel több időre van szükségük a fejlődéshez.
  • Mongolok Ez a civilizáció erős lovassággal. Erődöket vagy falakat nem építhetnek, de minden épületet össze lehet pakolni és más helyre szállítani.
  • Rus bónusz a vadászathoz és a takarmánykereséshez, ami megkönnyíti a fejlesztést a játék elején. Idővel érdekes, egyedi épületeket lehet majd építeni.

Az utazás kezdete a kőkorszakban.

Egy elég szerény település, egy cserkész és néhány paraszt áll majd az induláshoz rendelkezésére. A következő korszakba lépéshez városközpontot kell építeni. A legelején sok parasztra lesz szüksége, ésszerű őket először létrehozni. Egyébként a fő feladat az új korszakba való átmenet feltételeinek teljesítése, ez adja a legnagyobb pluszt a gazdaság fejlődéséhez. Településének bővítésekor ne feledkezzen meg az élelmiszer-kitermelésről, ehhez küldje vadászni a parasztokat. Ahogy fejleszted a birodalmadat, egyre több különböző egység és épület válik elérhetővé számodra, ez nagyban diverzifikálja a játékot.

A győzelemhez le kell győznöd az összes ellenséget, vagy a civilizációdat a maximumra kell fejlesztened, és létre kell hoznod a világ csodáját.

Age of Empires IV ingyenes letöltés, sajnos nem fog működni. A játék megvásárolható a Steam játszótéren vagy a hivatalos weboldalon.

Itt az ideje, hogy saját civilizációt építs!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more