Könyvjelzők

Age of Conan - Hyborian Adventures

Alternatív nevek: Age of Conan, Conan Era

Online játék Age of Conan - Hyborian Adventures lehetővé teszi, hogy belevetette magát a régi világ tele rejtvények és a kaland, és a keresetet a játék helyszíne egy ideig a csatlakozás után a Conan. A megkülönböztető jegye az Age of Conan - Hyborian Adventures on-line, a többi az online játékok MMORPG stílusban az a tény, hogy az online játékot akkor csak befejezése egy tanfolyamot, és miután találkozott Conan magát szintjének elérése 20 karakter. Mielőtt elkezdené a játékot Age of Conan - Hyborian Adventures online van regisztrálni az oldalon, és megvenni a játékot. Vegyél részt a játékban Age of Conan - Hyborian Adventures nem túl bonyolult. Kiválasztása a honlapon fület megvenni a játékot Age of Conan - Hyborian Adventures Interneten, kattintson a gombra, hogy megvásárolja a játékot online. Jelenik meg előttünk a regisztrációs ablak. A regisztrációhoz meg kell, hogy töltse ki a személyes adatok: hogy adjon meg egy egyedi felhasználói név, jelszó, e-mail és olvassa el a politika és a személyes adatok licencszerződés a végfelhasználó, ha azt szeretné, hogy iratkozzon fel a különleges ajánlatok a Funcom, majd kattintson regisztrálj. Ezután, hogy a második oldalra a regisztrációs Age of Conan - Hyborian Adventures, ahol rá kell kattintania a linkre a kliens letöltéséhez Age of Conan - Hyborian Adventures online játék. Ezen az oldalon lehet bejelentkezni a fiókjába, kattintson a megfelelő gombra. Az Age of Conan - Hyborian Adventures véget ér telepíteni a játékot kliens.

Mielőtt elkezdené játszani online játék Age of Conan - Hyborian Adventures meg kell választani egy hős. Ebben a játékban, minden faj - ember, nincsenek elfek és az orkok. Online játék Age of Conan lehetővé teszi, hogy válasszon ki egy karaktert a rendelkezésre álló versenyek akvilonets, Cimmerian vagy stigiets. Válassza ki a versenyt nyomot hagy nem csak a karakter megjelenése, hanem a rendelkezésre álló osztályok. A játék lehetővé teszi, hogy egy egyedi képet a karakter, és eltekintve a szokásos kiválasztási beállítások Age of Conan akkor lehetősége van arra, hogy adjunk néhány hegek, tetoválások, vagy megtörni az orrát. Játék a karaktered indul, mint egy rabszolga, aki egy hajótörés a konyhában, majd a feledékenység. Mielőtt nekilátnánk a multiplayer mód a játék, meg kell játszani Age of Conan - Hyborian Adventures in egyfelhasználós módban és a karakter kerül bevezetésre, hogy az őket körülvevő világot, végre egy pár küldetést, és még nyerni egy csapat majom. Minden hely, ahol meg kell a teljes küldetést az Age of Conan - Hyborian Adventures jelölve a térképen, amely lehetővé teszi a gyorsabb játék, és élvezze a történet.

Különös figyelmet az Age of Conan - Hyborian Adventures érdemel harcrendszer. A játék lehetővé teszi, hogy kiválassza pontosan, ahol a sztrájk jellege: előre, balra vagy jobbra, és a mester kombó-rendszer (sorozat támadások bizonyos területeken, amelyek egyes esetekben a következő öt kombinációk). Kétszeres ütést combo végzetesnek bizonyult erre a célra, akkor a hős, ha nem egy mágus végre látványos halálesetek a fröccsenő vér a képernyőn. Játék karakterek, valamint a szörnyek, harci egység nem tud külön sztrájk, amely csökkenti a hatékonyságát a támadás.

Elérése után 40-es szintű karakter a játékban, ő kapja meg a lehetőséget, hogy harcolni lóháton, Rhino vagy Mammoth, akik segítenek a hős elleni harcban.

Az Age of Conan - Hyborian Adventures játszhatsz három típusú szerverek: PvP - nagyszabású csaták között klánok, vár ostromok, PvE - lehetővé teszi a játékosoknak, hogy támadni csak a határ menti területeken és Kulturális PvP - szabad támadni a többi versenyen, ahol semmit.

A csaták az Age of Conan lehet választani egy szakma kézműves, mint a békés views kézműves fontos szerepet játszanak a gazdasági fejlődésben.

Online játék Age of Conan - Hyborian Adventures fog hatni minden rajongó a műfaj MMORPG, és a kiváló grafika és izgalmas történet, hogy a fejét késlelteti Slough.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more