Könyvjelzők

Anno Online

Alternatív nevek: Anno Online

Játék Anno Online - egy ingyenes böngésző alapú stratégiát, ami történik egy középkori világban Nyugaton. Ön fog játszani a játékot Anno Online , és képes nyerni, és fejleszteni a saját szigetén a kezedben nem csak az erőforrás-gazdálkodást és a jólét, hanem az életét a lakosság a sziget . Ön is csatlakozhat a többi játékossal, hogy új világokat és ismeretlen civilizáció és épít egy szép történelmi épületek a múlt.

Lejátszás előtt Anno Online , győződjön meg róla, hogy a számítógép megfelel a minimális rendszerkövetelményeket, mint például: frekvencia processzor - 2 GHz-es; RAM 1GB videó kártya - 128MB.

Vegyél részt a játékban Anno Online nem vesz sok időt és egyszerű:

1. A főoldalon, adja meg a kor,

2.. Adjon meg egy érvényes e-mail címet,

3. Válassza ki a « Bejelentkezés nekem -ig », és a Anno Online a regisztráció befejeződött.

Játék Anno Online kimutatták, hogy a világ tervező Tom Bolton. A játékos célja Anno Online Online egyszerűen építeni a legszebb város, a játékosok képesek lesznek, hogy minden az erőforrások és a hálózati diagramok, hogy minden a polgárok csak, amire szükségük van. Game Anno Online azt mutatják, 120 típusú épületek és több mint 800 épület minden városban, így van, hogy végre elegendő számú számításokat.

Építeni nagy struktúrák Anno Online Online , a játékosok kell fognunk és együtt elvégezni a munkát. A stratégia a céhes rendszert, a globális csevegés, az online liderovy, állapot nyomon követése és üzenetküldő rendszer, valamint egy eszköz létrehozására egy avatart kombinációjának felhasználásával 3500000. A játékosok Anno Online Online Látogasson el a sziget egymást, bár nem egyértelmű, hogy mit tennének, ha ők. Annak érdekében, hogy építeni nagyszabású projektek, mint például a katedrális, például, hogy néhány nappal a valós időt vesz igénybe.

Először az építőiparban, a város a játékban Anno Online , a játékosok meg kell kezdeni a semmiből. Minden játékosnak hozzáférése kilenc hely a szigeten, az első öt ilyen van oldva, amint elkezd Anno Online játék, a maradék négy csak tudsz vásárolni. Forrás szigeten van egy meghatározott formában, míg a források kerülnek ál. Miután gyarmatosították az egész területen Anno Online Online és elérte a megfelelően magas fejlettségi szintet, akkor képes lesz arra, hogy hajókat építeni, és elküldi őket a gyarmatosított szigeten. Mivel minden szigeten van hozzáférése egy másik forrás, a játékosok Anno Online Online kell foglalkozni egyes szigetek egyensúlyt a gazdaság, és a is szakosodnak tovább, és kereskedelmi kapcsolatok a barátokkal.

Természetesen vannak olyan szolgáltatások, a játékban Anno Online , melyek csak a valódi pénzt. Itt a játékosok vásárolhatnak gyorsítsa a folyamatot, pl. Ennek ellenére, a legtöbb elem, hogy tudnak vásárolni, tisztán kozmetikai.

Grafikus játék Anno Online a magas szinten. Az előnye, hogy a játék, hogy ez egy böngészős MMO játék, könnyen kezelhető, lehet játszani a barátaival, Anno Online Online [ _1_] lehet végezni kereskedelemben a játékosok a világ minden tájáról! A hátrányok között említhető az a tény, hogy a szerverek gyakran elérhető, hanem sokkal inkább, ez egy hiba.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more