Könyvjelzők

Broken Realm

Alternatív nevek: Broken Realm

Játék Broken birodalom alapja egy böngésző alapú MMORPG játék, hogy vezessenek be a játékosok, hogy a világ a hadiállapot, a királyság veszélyben van. A R játék négy különböző osztályok a játékosok, akkor válassza a barbár, íjász, mágus és paladin. Meg is van a választás szex: férfi vagy nő. Game Broken tartománynak nem lehet személyre szabni a potenciális hős, kivéve azokat, amelyek a boltban.

Lejátszás előtt Broken Realm, győződjön meg róla, hogy a számítógép megfelel a rendszer követelményeinek, mint például: frekvencia processzor - 2 GHz, 1 GB RAM, videokártya - 128 MB. Vegyél részt a játékban Broken Realm nem vesz sok időt és egyszerű:

1. A főoldalon, válassza ki az elemet " alá -ig "; [ _15_]

2.. Adja meg a felhasználónevet,

3. Adjon meg egy biztonságos jelszót, és ismételd meg,

4.. Adjon meg egy érvényes e-mail,

5. Írja meg születési dátumát,

6. válassza ki a " Submit " és Broken [_1_ ] Realm regisztráció vége.

R2Games nemrég kiadott egy új folytatást a játék Crystal Saga felszólította Broken Realm Online amely jelentős különbségek grafika és a történet, hanem a sok közös az eredeti. Ebben az időben, akkor a játék Broken Realm és csatlakozzon a soraiban kegyetlen herceg Reucroft megvédeni a békét és helyreállítani a sérült területeket.

A Broken Realm érdekes játszani, mert a játékosok csak választani négy fő osztály: Paladin, barbár, íjász és a mágus, de ők is elérhetik több alosztályt. Ha a játékos úgy dönt, hogy játszani közelharci barbár, akkor játszani al-osztályok, mint a Berserk, Lord vagy veterán.

Először is, a játék Broken Realm nem valami új, egyáltalán. Ez egy nagyon ismerős rendszer: a játékosok menjen a világ, látogató különböző kis térkép, megöl szörnyek ugyanolyan típusú, valamint találkozik több száz vagy akár több ezer azonos karakter. Tény, hogy nehéz megtalálni a fő különbség a játékmenetben a Broken Realm és a Crystal Saga .

Játék Broken Realm jó, hogy a játékosok kaphatnak háziállatok és a szárnyak ingyenes. Mivel az BR játék számos területen térképek és a navigáció automatikusan a legtöbb esetben, a játékosok, hogy menjen át a különböző kártyák az érkezés előtt rendeltetési helyen. Térképek Broken Realm Online mind úgy néznek ki egyedi, különböző témákban. Így látni fogja a különböző struktúrák a városban, havas fenyők a sivatagban, és a különböző lények minden forgatókönyv.

Történet Feladatok Broken Realm Online nyilvánosságra harcokban több tucat szörnyek azonos típusú újra és újra. Azaz, miután megölte 15 sarkvidéki farkasok, kérni fogja megölni 12 újra, hogy bizonyos fegyvereket, és több tucat őket gyűjteni annyi hajat farkas. Ez okozza a hulladék tapasztalat BR játék.

Játék Broken Realm nem számol fel semmilyen díjat a csatát. Tiny dungeon, ahol csak néhány csőcseléket és főnök, nem sok örömet a játékosok mellett, az ellenfelek jóval nagyobb lesz, a maximális egészségre, mint te vagy a kedvence. Így a játék Broken Realm azt mutatja, hogy jobb, hogy csatlakozzanak, vagy hozzon létre egy csoportot, az egyik játékos szinte lehetetlen menni a föld alatt.

Itt és harci szörnyek, feloszlott Realm játék nem kínál néhány módja, hogy élvezze a valós idejű csaták. Például, akkor tárja fel az örök mélységbe, és a pártba, hogy mászni a tanulási tornyot! Így, annak ellenére, hogy bizonyos hiányosságok, BR játék egy méltó folytatást Crystal Saga .

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more