Könyvjelzők

Casus Belli

Alternatív nevek: Casus Belli

Casus Belli Online - új a brit cég Infinitios, amely egyesíti a legjobb tulajdonságait az internet ingyenes játék. Végre egy fantasztikus űrstratégia műfaj lehetővé teszi a játékosoknak, hogy a harcot az idegen lények

Deeds a férfiak ebben a rövid session shooter mozog szomjúság hódítás nem a világegyetem, és annak szükségességét, hogy megvédjék a saját bolygót idegenek kegyetlen bohóckodás. Lett egy él kérdés, hogy az emberiség túléli-e az általános megvédeni a Földet. Aliens remélte, hogy az emberek menekülnek vissza se nézett, így nekik egy új bolygót, ahogy mondani szokás langyos. De ahelyett, találkoztak egy ellenállás. Senki sem hiszi, hogy elhagyja a kedvenc tartózkodási helye. Csomózott szörnyű háborút. Ugyanakkor képviselői az emberi faj nem olyan rossz. Azért jönnek, hogy a támogatás az informátorok, akikkel kapcsolatba, hogy sikeresen támadják meg a hírhedt vadászok. Az informátorok - idegen intelligenciával kapcsolatos egy teljesen más kategória, mint vérszomjas támadók. Ezek hozzájárultak az elért technikai fejlődés földlakók. Most lehet előállítani űrhajó lehet, hogy nem rosszabb, mint azokat, amelyek hozzá vannak szokva, hogy használja ellenségek. Ezzel az ember tud ellenállni az idegenek egyenlő feltételekkel. De ki fog nyerni - ez a kérdés nyitva marad.

Játszani kezdett Casus Belli segít az emberiség, hogy túlélje, és véd a támadások, hogy jött a galaxis ellenzői. A legfontosabb dolog, hogy hiszünk a happy end, és összefognak egy megbízható csapat megy előre, hogy egy szebb jövő.

Csak azt kell, hogy regisztrálják magukat a játékban Casus Belli. De mielőtt hozzon létre egy fiókot, győződjön meg róla, hogy a számítógép megfelel a konfigurációban:

  • OS A Windows 98/ME/2000/XP/Vista × 32/Seven
  • Processzor Intel Pentium ΙΙΙ 1 GHz
  • Kártya 32 MB
  • 128MB RAM

Ha ez rendben van, Casus Belli, játszhat telepítése nélkül az ügyfél bármely böngészővel elérhető. Használhatja a Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari, stb § Casus Belli Regisztráció - ez egy percek alatt. Adja meg e-mail címét, és hozzon létre egy jelszót. Feltételek automatikusan fogadja. Ez minden üzlet! Üdvözöljük a képzési földre!

Mielőtt az első hajó a csatában, meg kell tanulni az alapokat a menedzsment és kényelmesen navigálni a csillagközi térben. Newbie megy az űrbe egy egyszerű hajó Kínában. De a kereső tapasztalat és hitelek, megkapod a lehetőséget, hogy egy szilárd harci konstrukciók

Total típusú járművek a játékban hat

  • Corvette
  • Fregatt
  • Destroyer
  • Cruiser
  • Csatahajó
  • Csata

Idővel, ha elérhető lesz, hogy hozzon létre egy egész gyűjtemény a különböző modellek, mert a garázs helyezkedik hét hajó. De nem hiszem, hogy amivel egy űrhajó a tároló, a nyugalmat, akkor felejtsd el. Nem, ez nem a vég. Hajók igényelnek folyamatos fejlesztés, különben kapsz ki egy nyamvadt versenytárs. Csak egyszerűen nem képes komoly harcot. Szivattyúzás technika, akkor együtt maguk is fejlődnek. Online játék Casus Belli kínál séta lánc ranglétrán, és lesz egy elismert személyiség. Kezdve az egyszerű kadét, lehetséges, hogy a végén lesz flottaadmirális. Hajrá! Megérdemelte érmek melegíti a szíved. Van valami törekedni!

Bár az országban, ahol Ön tett ahhoz, hogy a hajó (Amerika, Oroszország, Ukrajna, Kína), el kell látni egy méltóságteljes módon. Előny változatos arzenál itt, és válasszon egy pár. Van hozzáférése aknavetőt, ray fegyverek, aknák, torpedók, kagyló és így tovább. Harc a győzelem, akkor a két módszer a forgatás. Mester forgatás cél vezet, valamint a lefoglalás és megtartása célokat.

A játékot online Casus Belli szükség, miután a választott út a fejlődés. De bárki is lesz, hogy megbirkózzon egyedül azzal a céllal, lehetetlen. Ez mindenekelőtt a csapatjáték. És a fő jellemzője a PvP - harc "csapat a csapat." Összehangolt akció, valamint támogatja a bejelentők - és a győzelem a zsebedben! Ne aggódj, ha a csatában, hogy elpusztítsa a hajót, talán a csapat egésze még nem vész el, és nézze meg a végső diadalt is megfigyelőként.

Casus Belli játék várja a tetteit! Élvezze a látványos helyet kaland! Változtatni a sorsát, a tönkretett bolygó, bizonyítja, hívatlan vendégek, hogy minden joguk megvan, hogy él a Földön! Jó játékot!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more