Könyvjelzők

City of Steam

Alternatív nevek: Parograd

Játék City a Steam egy ingyenes böngészős játék, ahol felfedezheti a világot, megsemmisítési technológiákra . A COS játék meg fog jelenni a választható négy osztályba: Archer, varázsló, Channelerek és felvigyázó. Ön fog játszani a játékot City a Steam , és részt vehetnek a saját az egyik kilenc versenyen! A stratégia az Ön számára a lehetőséget, hogy adja át a nagyszámú küldetések, harc szörnyű szörnyek, és a város ad a sok utazás és a kaland!

Lejátszás előtt City a Steam , győződjön meg róla, hogy a számítógép megfelel a rendszer követelményeinek, így például: frekvencia processzor - 2 GHz, 1 GB RAM, videokártya - 128MB. Vegyél részt a játékban City a Steam nem fog sok időt és egyszerű:

1. A főoldalon, válassza ki az elemet " Create venni "; [ _23_]

2.. Adja meg a felhasználónevet,

3. Adjon meg egy biztonságos jelszót, és ismételd meg,

4.. Adjon meg egy érvényes e-mail,

5. Írja meg születési dátumát,

6. válassza ki a " Submit " és City [ _3_] A Steam regisztrációs vége.

COS játék -, hogy MMORPG böngészőt stratégia. Akkor kezdődik az utat Nexus , ahol központjai Dungeons és végrehajtásával. City of Steam online события fordul elő egy titokzatos világ egy összetett és gazdag történelemmel. A világ nagy veszélyben van. Megadhatja karaktert 10 faj (orkok, emberek, törpék, elfek, al-versenyen az első három is), és négy osztályba, így City a Gőz játék soha nem fog unatkozni! Osztályok célja, hogy ismerős archetípusok, ott is a gyám, varázslók, speciális közelharci mágusok elemi nyilak a távolsági és a papot.

Bűvészek - ezek a hősök a düh az elemek, amelyek képesek irányítani az ellenséget Parograd játék. Változatos jég, tűz és villámcsapás lehetővé teszi számukra, hogy sokféle taktikai lehetőségeket.

Arrows - ezek a hősök bizonyos célokat, képességeiket - pontosság, ők is különböző képességekkel tüzet support City a Gőz Online .

Keepers - ez az évezredes örökösei a harcművészetek, a gondozók az első védelmi vonal a játékban ellenfelek City a Steam [_1_ ].

Channelert - a hősök, hogy mozog a mechanizmus, hogy szövetségeseik elleni küzdelem harmónia büntetni méltatlan vakító ragyogás és helyreállítása hitüket City a [ _2_] Steam Online .

Hedlendery - ember pragmatikus, részt vesz a földön iparban.

Avena - az emberek eredetileg a köztársasági Avenos felelős, művelt, akik inkább a patriarchális társadalom COS játék.

Osteny -, hogy a vallásos emberek, a kultúra egyre inkább szakadt az egyház és a király.

Stoigmari - ezek azok az emberek, akik híresek harcművészetek, a munka, a COS játék.

Draug - a hősök, akik féltékenyen őrzik jólét és befolyás a nemesi házak, nem tetszik, hogy hagyják el a régi birtokok.

Riven - a nemesek, akik a szerencse és a dicsőség a csatában, és a magas társadalmi és a kormány használt, hogy dicsőítsék az ősi otthonukat City a [ _3_] Steam Online .

Goblinok - zöld bőrű lények, a leggyorsabb, a legtöbb ravaszság és a legkisebb a játékban City a Steam .

Hobbes - fegyelmezett emberek régi katonai hagyomány.

Orcs - ez a legerősebb karakter COS játék.

City a Steam Online érdekes és részletes leírása a világ a stílus steampunk. Grafika, másrészt, egy kicsit durva egy modern szabványoknak. Ezen kívül a játék beállításait City a Steam meglehetősen korlátozott, mert csak akkor tudjuk választani a hajszín és frizura lehetőségek, és is, edényeket, poharakat és kalapok a karakterek. A típusú fegyvert és ruhát úgy tűnik, hogy az Ön választása osztály és a faj a játékban City a Steam , így ugyanakkor, mivel az Ágyúsok csak pajzsot és fegyvert, mások csak két pisztolyt.

Nyilvánvaló, hogy a játék Parograd a fejlesztés, és sokat lehet változtatni, például, amikor létrehoz egy karakter testreszabás.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more