Könyvjelzők

Command & Conquer

Alternatív nevek: Command & Conquer

Command & Conquer Online - fantasztikus multiplayer stratégiai böngészős játék elemekkel MMO. Ez egy olyan univerzumban, ahol a harc a lényeg, legértékesebb energia - Tatsid hogy ellopta merész mutánsok GDI központja. Most a két frakció, amelyek együttesen nem igazán egyeztethető össze, kénytelen együtt dolgozni, hogy megnyerjük a balsorsú Tatsid elfelejteni. Egy hatalmas piramis közepén a világ alattomos szörnyek elrejtette ezt a weboldalt, és igyekezett nem elengedni a tartós játékosok. De mivel az energia Tatsida elősegíti a katonai technológia, lakói Command & Conquer Online készen áll, hogy menjen előre, csak azért, hogy azt. Válassza ki, melyik oldalon is játszani, Command & Conquer, és arra törekszenek, hogy nyerni világuralomra. Ön is csatlakozhat a Globális Biztonsági Tanácsa vagy a Brotherhood of NOD. De annak ellenére, amely akkor áll, nem pedig a vezető utat, hogy a cél -, hogy mozog a külvárosban, hogy az a világ közepe, mint felhalmozni több erőforrást és befolyást szerezzenek a kemény virtuális térben.

Command & Conquer játék lesz elérhető, miután létrehozott egy fiókot a hivatalos oldalon. Regisztráció Command & Conquer van szükség a következő területeken:

 • Email
 • Jelszó (ismétlés)
 • Player name
 • Birthday
 • Ország
 • Language

Ott lehet, hogy egy előfizetés az izgalmas híreket. Továbbá, el kell fogadnia, hogy a szabályok és az adatvédelmi irányelveket. Természetesen, akkor ingyenesen letölthető Command & Conquer. De amikor az a kívánatos. Valójában, a játék jól működik telepítése nélkül az ügyfél. A legfontosabb dolog - egy modern böngésző, amely támogatja a HTML5. Ezen kívül van egy bizonyos lista a minimális rendszerkövetelmények a játék. A játék nem hibás, a számítógépnek meg kell felelnie a következő paramétereket:

 • OS A Windows XP / Vista ( szolgáltatás Pack 1) 32-bit
 • Dual-core processzor ( Core 2 Duo 2,4 GHz vagy Athlon [_2_ ] X 2 2.7 GHz)
 • Kompatibilis DirectX 10. 1zvukovaya térkép
 • Videokártya 512 MB memóriával kompatibilis DirectX 10. 1
 • RAM 2 GB-os merevlemez 20 GB

Command & Conquer elkezdi kicsi. Valahol a helység fog kiosztani 6 hektáros területen, hogy lehet használni az épület adatbázis. Ön is részt az első 6 nap az erekció fontos tárgy, nem kell aggódni, hogy a kezdeményezéseket kell semmisíteni, hogy nem kap erősebb. Az újonc senki sem tud támadni. Így csendesen dolgozik, hogy javítsák a vagyonát, és így képes gondolkodni halad közelebb a központhoz. Mire a területen megy át a védő kupola, fel kell készülnünk, hogy védeni és támadni. Igaz, az első támadás csak elfelejteni. Csak a fejlesztés megnyitja a hozzáférést a komolyabb csaták. Szóval végül is mozog a harcot az előőrs, de a végén félelem nélkül kihívást jelent a többi játékos. Ha lehet meghódítani az ellenség bázisát, a C & C játék kérem nagy nyereség formájában hasznos erőforrásokat. Továbbá, mivel a hódítások bővíteni a földet. De ha úgy dönt, hogy támadni, és ez nem sikerül, ne feledje, hogy a veszteség kockázatát a nehezen megszerzett jó.

Milyen források azt javasolja, hogy a Command & Conquer ingyen? Ez Tiberius merevedéséért épületek alapján a javulást kristályok építeni egységeket a védelem és a támadás, Villany, amelyet használnak a háborúban, és építési hitelek cserébe Tiberius és kristályok. Command & Conquer is online játszani akkor halmozódó pontokat a kutatás, a parancs és a kínálat. Minden, ami szükséges az ilyen célú kutatás új egységek és struktúrák, hogy javítsa a harcoló erők, a képességét, hogy egy támadás. De van a játék, és egy speciális valuta neve alapok, ami kell költeni valódi pénzt. Birtokosai alapok a jogot, hogy végezzen a támadások egyik a másik után. Így, az ellenfelek nem volt ideje, hogy visszaszerezze, hogy azok megfelelően tükrözzék a gyakran ismételt támadások. De valami, ami kell! Lehet legyőzni az ellenséges bázist, és élvezze a munkájuk gyümölcsét. És ez csak egy példa az előnyeit adományozott alapok. Ez a játék valuta megnyílik a sok lehetőséget, és valóban úgy erősebb. Ezen túlmenően, a fejlesztési folyamat sokkal gyorsabb lesz.

Command & Conquer online játék nem korlátozza kiválasztásában ellenfelek. Akkor is versenyezni tagjai azonos frakció. Itt van, hogy. Ha nem találsz valakit, megy a támadó és mutatni, mire képesek. Ahhoz, hogy nyerjünk, meg kell tanulni, hogy figyelembe kell venni különböző tényezőket. Hozzájárul, hogy a siker jól kidolgozott stratégia, ravasz taktika sikeres elhelyezése csapatok előrelátás a forgalomba épületek területén, és így tovább. Csak azok, akik ismerkedhet meg minden össze is tudja, hogy a szíve a világ, hogy uralja és élvezze a jelentősége.

Ami a szövetségek, a Command & Conquer játék böngésző lehetővé teszi, hogy egyesülni nem csak a natív frakció, hanem a játékosok, a másik oldalon. Együtt lehet, hogy sokkal több. Legyen ugyanolyan gátlástalan szörnyek remegni a félelemtől, és más játékosok tiszteletben tartják a szakszervezet! Munka a barátaival szédítő bravúrokat! Tegyük fel, hogy olyan szerencséje, hogy észre fogant tervek!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more