Könyvjelzők

ConquerX2

Alternatív nevek: ConquerX2

ConquerX2 játék a böngésző-alapú online játék, amelyben akkor bővíteni a birodalom a világűrben. Ebben a játékban kell hozni egy erős flottát.

Játék ConquerX2 regisztráció alatt ereje minden felhasználó számára. A regisztrációhoz meg kell felelnie az alábbi követelményeknek:

1) Adja meg email címét és felhasználó nevét.

2.) Írja meg felhasználónév és jelszó.

A játék akkor ConquerX2 így szert hatalom és befolyás. Ehhez először meg kell, hogy dolgozzanak ki jó infrastruktúra és számos nyersanyag.

Tehát meg kell gyűjteni a különböző ásványi anyagok és kristályok, valamint, hogy egy épület, épület űrhajók, hogy vegyenek részt, és toborozni katonákat. Hatékony termelés az erőforrás az első lépés a saját birodalmat.

, Hogy kiterjessze határait ConquerX2 kell játszani támadó más bolygók, és emiatt Ön bude sikeres lesz.

Ehhez meg kell küldeni a Csillagflotta harc más játékosok ellen.

Idővel, a hadsereg ConquerX2 online lesz egyre, de ugyanabban az időben, akkor hamar elveszíti a harcosok, amikor átlépik a galaxisban. Játékfejlesztők mindig dolgoznak, hogy optimalizálják vagyonkezelés flotta. Tehát van egy sci - fi játék ConquerX2 például a riasztás, amely értesíti Önt, egy bizonyos ideig.

Természetesen, meg kell védenie a bolygót az ellenséges támadásokkal szemben. Ellenkező esetben az összes szolgáltatást veszik észre, és akkor hamar elveszíti.

A játékban ConquerX2 sok védekező tornyokat és egyéb létesítmények. Ezen kívül, hogy a játék több tucat küldetés, hogy elküldjük Önnek a legtávolabbi része a galaxis. Így, akkor javulni fog a karaktered, és csapatait.

Játék ConquerX2 online lehet megismerkedni ilyen források

1. Lakosság nagyon fontos forrás. Tehát növekedés a növekedés populáció.

2.. Crystal használt a sok részeit gyártása (különösen parts [ _30_] motor hajó ) és a különböző és szerkezetek védekező tornyokat .

3. Gáz is használják különböző iparágakban , hanem legfontosabb alkalmazása - a a szolgáltatás Enteriőr rendszerek hajó alatt utazás. Marine szállító hajó , mint a hajót megtámadni igényel gáz , mert lézerágyúkkal , hogy a használt Marines, munka gáz . Gáz is előírja, nagy mennyiségben , hogy kezelni több bíróság.

4.. Marines is tekinthető fontos erőforrás, mert az utolsó védelmi vonal a bolygón.

Még ha az ég uralja megnyerte a csatát flotta, a bolygó nem lehet elfoglalni, ha a tengerészgyalogosok a földön nem volt depressziós.

Iratkozzon fel online játék ConquerX2 szabad a barátaiddal.

Folytassa a harcot a térben böngészős játék X ConquerX2! Legyél a legerősebb császár a világegyetem, és fedezze fel a futurisztikus technológiák

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more