Könyvjelzők

Crystal Saga

Alternatív nevek: Crystal Saga

Játék Crystal Saga egy böngésző MMORPG játék. Ez nem csak neked korlátlan virtuális világban, hanem azt is mutatják, a részletes és lenyűgöző történet. A játékosok CS játékban is részt venni egy a különböző napi tevékenységek és versenyek. Választhat az öt osztály, majd harcolni a szörnyek, és szeretné megtalálni a kincset, vagy egy kisállat.

Lejátszás előtt Crystal Saga , győződjön meg róla, hogy a számítógép megfelel a rendszer követelményeinek, mint például: frekvencia processzor - 2 GHz-es, RAM -1GB Videó kártya - 128MB. Vegyél részt a játékban Crystal Saga nem fog sok időt és egyszerű:

1. A főoldalon, válassza ki az elemet " alá -ig "; [ _17_]

2.. Adja meg a felhasználónevet,

3. Adjon meg egy biztonságos jelszót, és ismételd meg,

4.. Adjon meg egy érvényes e-mail,

5. Írja meg születési dátumát,

6. válassza ki a " Submit " és Crystal [_3_ ] Saga regisztrációs vége.

Crystal Saga Online megadja neked a lehetőséget, hogy vizsgálja a világ kincseit, meg értékes tárgyak, és hogy az életét monstrovv chat a barátaival. A Crystal Saga lesz nagyon érdekes a játék, mert a játék hatalmas sikert aratott Kínában, mert ez ad lehetőséget, hogy tanuljanak a kínai kultúra és történelem.

Grafikailag a játék alapja a Crystal Saga színes anime stílus, a természet, és a szörnyek és finomító berendezés. Bizonyos mértékig, a játék vonzza a legtöbb játékos akár 25 év. A játékmenet Crystal Saga Online érdekes és izgalmas.

Közvetlenül bejelentkezés után, a játékosok válnak a diákok, hogy egy gyors pumpáló élmény a jutalom. Befejezése után néhány fontos szakaszában Crystal Saga Online , játszani kezd felfedezni Dungeons és harcolni. Meg kell jegyezni, hogy a küldetés szorosan kapcsolódnak a fő történet CS játék. Például, ha azt szeretnénk, hogy adja át a napi küldetéseket, mint Áldott fürdőkád, például be kell tartani a játékszabályokat Crystal Saga Online , hogy befejezze a küldetést. Mint a legtöbb free Ázsiai Játékok, a játék Crystal Saga is automatikus kiszámítása a pálya az a rendszer, amelyben a játékosok kell, csak kattints a cél NPC az úticél. CS játék ötvözi mind a környezettel, különösen a fantázia szekvenciák (térkép) részvételével a hősök.

Minden osztály rendelkezik bizonyos készségeket (Bright Stream, Árnyék, Triple ütés), meg lehet tanulni, így a játék Crystal Saga magával ragadó. Nem baj, ha a hiba a választás időpontját a készségek fejlesztése. Meg kell adni a lehetőséget, hogy állítsa vissza a skill pontokat a közeljövőben CS játék. Miután megkapta az új készség tudod egérrel húzza a Quick Access eszköztár, és a készségek lesz a képernyő alján a gyors hozzáférés érdekében. Ha harcolni a szörnyek, a támadás automatikusan használni a játék Crystal Saga. Akkor tegyük, amit attack skill slot alapértelmezés szerint.

Az egyik legmenőbb funkciók játék Crystal Saga - lehetőséget nyújt az összes karakter, hogy van egy pár szárny a csatában. Ezek a szárnyak, frissítheti és használja, hogy tovább javítsa a teljesítményt a hős.

Ha komolyan sérült vagy halott Crystal Saga Online , akkor két lehetősége van: hogy újjászületik helyben (kristály), vagy újraéleszteni magát a legközelebbi városba ingyen.

Böngészőben MMORPG játék Crystal Saga Online meglátogat egy sajátos világ. Nyisson és fedezze fel a számos elem és fegyverek. A szomszédos csoportok és megsemmisíti a barbárok és vadállatok, miután megkapta a berendezés és a dicsőség. Ha a szelíd háziállatok elérhető, akkor segít a harcban játék Crystal Saga.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more