Könyvjelzők

Dune 2

Alternatív nevek: Dune 2

Játék Dűne 2 - böngésző-alapú, valós idejű stratégiai ingyenes modell. Élvezze az izgalmas játék is az interneten, semmi letöltése és telepítése. Lényegét tekintve, a játék Dune 2 - ez egy klón egy meglévő népszerű projekt. Több analógok az interneten nem talál. Miben különbözik egy remake az eredeti változat, ez a tény, hogy az alkotók, hogy itt a lehetőség, hogy egymás ellen játszanak, vagy csapat ellen csapat. Azaz a cég Westwood Studios javasol projekt többfelhasználós módban. Továbbá, a játék eltér minőségű grafika és a hang design. Velejárója az összes kedvenc játékok és a játékosok elemei stratégiai játék: a gazdasági modell, különböző funkciók a harcban álló felek, a világtérkép, ahol kiválaszthatja a cél a következő csata, a köd hatása, ami elrejti feltáratlan terek, intuitív felhasználói felület paranccsal panel.

Dűne 2 bejegyzése nyit a világ szédítő eseményeket. Ahhoz, hogy egy legitim felhasználó, csak jelentkezzen be a webhelyre, és hozzon létre a szerveren. Mondd meg a szükséges adatokat (jelszó, e-mail cím), majd várja meg kapcsolatot a többi játékos, hogy hozzon létre egy szervert, és ha van internet sebessége 64 kbit / s, akkor kezdődik a játék. A másik rendszer követelmények ne aggódj. Végül is, a kiadók érdekel termék rendelkezésre állása, ezért megpróbált mindent megtenni, hogy a szükséges paramétereket minimális volt (a 286, videokártya VGA , 7 MB szabad hely a merevlemezen).

A regisztráció után a játék Dűne 2. telt előtted, amit a választás, hogy csatlakozzon a helyet dinasztia. Meg kell venni, hogy a bolygó zord éghajlatú és vált a parancsnok vagy a Atreides, vagy Ordos vagy Harkonnen. A különbség abban rejlik, ahogyan a viselkedés, és még minden dinasztia saját színe. Ordos (zöld) meglepő hirtelenséggel, és a kedvenc funkció - manővereket. Harkonnen (piros) használt támaszkodni a katonai erő. És Atreides (kék) megpróbál ragaszkodni az arany középút. Arrakis fog megjelenni, mielőtt sivatagi terület, ahol első pillantásra nincs semmi értékes. De a homok betétek értékes anyag, az úgynevezett fűszer , más szóval, fűszer, fűszer. Ez az kincs, és meg kell harcolni. Ha nyersz 9 harcok is érezni a jogos tulajdonos, a Dunes.

Miért elkezd játszani Dűne 2? Van egy összeszerelő terület, amelyen keresztül lehet építeni épületeket. Amikor egy tisztább, elkezdi gyűjteni fűszer, azzal a céllal, fordult be egy készpénz-helyettesítő. És a bevételt is fektettek a fejlesztés az épületek és a csapatok.

Míg dolgozik homokkal, legyen óvatos. Vannak találta óriási szívvel, amely nyelni autók és még megosztottságot. Természetesen, hogy megfeleljen ennek a gonosz, akkor adományozni, hogy azokat az objektumokat, amelyek nem sajnálom, de lehet hogy egy másik helyre - rake aljas féreg, és kap elrejteni. Az igazság az időben, és újra ő lesz befejezni a megkezdett -, hogy a tűz a második alkalom, legyőzte őt teljesen.

Játék Dűne 2 lehet különböző módban. Így a Quick Battle módban rövid harcok, ahol részt vesz akár 4 játékos. De mód Battle for Dune - valami nagy. Több tucat játékosok is be lehet vonni a heves harcok. Osztva három nagy házat Dunes nick harcol legfontosabb területek a bolygó Arrakis.

Minél tovább Dűne 2 játék, annál erősebb leszel. Minden új győzelem hozzáférést biztosít az új típusú fegyverek, katonák és épületek. Miután a 8. harc lesz saját teljes arzenál. Minden, amit nem kap pontot, de mivel nem harcol pont el lehet távolítani. Nézd meg ezt óvatosan. Továbbá, az eredmények a harcok szabályozza a hitelminősítő játékosok listáján. Összes találat rögzíti az adatbázisban minden játékos. A végén a játék, akkor olvassa el az oldalon "Értékelés a játékosok." Miért nem próbálja meg, hogy álljon ki a listában az első helyen?

Space közösség Csatlakozz most! Rengeteg szórakozás garantált! Tegyük fel, hogy valakinek volt olyan szerencséje, hogy elérjük a kívánt magasságokba!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more