Könyvjelzők

EverQuest II

Alternatív nevek: EverQuest II

EverQuest II Online - MMORPG nagyszabású csaták és epikus történet. A játékosok ismét élvezni megdöbbentő Norrath, amely események alakulásában népszerű EverQuest. De katasztrófák megváltoztatta a felismerhetetlenségig. Lakosok próbálnak alkalmazkodni az új feltételekhez az élet, és folyamatosan kénytelen harcolni a létük. Állítsa be az ocsmány szörnyek szomjazó mert helyrehozhatatlan sérülést mellett tisztázza a kapcsolat a játékosok között, de az is, hogy meg kell végezni küldetések fejlődés nem állt meg a helyszínen - egy szó, nincs béke! A munka ebben a világban érdekes és változatos. Feladatok egyedül van 8000! Egy titokzatos helyen igénylő kutatás, egy óriási a választék a kézművesség, várakozás iparosok, valamint izgalmas esemény mellett a társait. Nos, ha lesz tagja a céh, akkor sokkolta a képzelet a háború között a csapat. Mindez és még sok más az élet értelme a lakosok mesés virtualitás. Csatlakozás e ver q uest 2 INGYEN! Így megszüntesse unalom a szabadidő!

Be kell regisztrálni a játékban EverQuest II. Is, győződjön meg róla, hogy a számítógép megfelelően a kívánt konfigurációban. Minimális rendszerkövetelmények a következők:

- Operációs rendszer Windows 2000/XP,

- Pentium IV processzor vagy Athlon XP c 1 GHz-es,

- RAM 512 MB,

- Grafika ATI Radeon 9000 vagy GeForce 4 (kivéve az MX) c 64 MB videó memória

- DirectX-kompatibilis hangkártya;

- 7 GB szabad merevlemez-terület;

- Online legalább 56 kbit / s.

EverQuest 2 bejegyzése magát - egy egyszerű folyamat. A regisztráció, Meg kell töltse ki az alábbi területeken: játékos neve (állomás neve), a jelszót, erősítse meg a jelszót, az e-mail cím, ország, születési dátum. Ezután jelölje be a megerősítése, hogy a megállapodás elfogadásáról. Az előfizetés érdekes híreket - automatikus. Ez minden, most már nyugodtan játszani EverQuest 2, mert a hivatalos felhasználó.

Először is, akkor hozza létre a karaktert. Game EverQuest 2 ad a választás 24 osztály és 16 futam. A hős lehet teljesen egyedi, annál inkább, hogy hozzanak létre a személyes megjelenést. Azt is el kell dönteni, mi lenne olyan hasznos csinálni. Beszélünk a szakma. Kiválaszthatja a kereskedő, iparos, személyesen megtanulni létrehozni a különböző tárgyak, és így § Kezdőknek egyszerűen, hogy kényelmes és megérteni a legfontosabb pontokat. Van egy szép hint rendszer. Ezen túlmenően, a felület elég könnyű, még egy teáskanna minden tiszta, nem az, hogy a felhasználó bizalommal!

EverQuest II játék, ahol nem szükséges, hogy zárkózott és a többi játékos. Végtére is, akkor megoszthatja velük értékes elemeket, köztük találni hasonló gondolkodású embereket kézi indítása ki különböző dolog. De nem kényszeríteni! Senki nem szívja be a társadalom, ha nem akar. A játéknak van egy helyen, és egy cég. Tehát, úgy mondanám, hogy ilyen egyszerű tanácsot. Amellett, hogy hasznos igénybe venni a támogatást, ne feledkezzünk meg a megfelelő ruhát. Kiválasztása fegyverek, páncélok és különféle italokat tetszik. De ez még nem minden. Játszani EverQuest II meg kell tanulni a harci technikák, tanulni varázslatok. Suck a karakter, hogy neki legyőzhetetlen!

Mozgás a szintet, akkor felfedezni új arcát a játék. Idővel, az online játék EverQuest 2 és lehetőséget ad arra, hogy megszerezzék a hegyen, és készítsd el a saját házában. Menj előre, hogy a dédelgetett álom! Ne félj az akadályokat, hogy találkoznak az úton! Nem lenne képes megbirkózni a különböző ott goblinok, orkok, sárkányok és szobrok életre?

Ha úgy dönt, hogy egy előfizetést, nem halasztja el a végtelenségig. Miután a játékot EverQuest II puszta élvezet! Hidd el, hogy nem lesz bocsánat! Sok szerencsét!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more