Könyvjelzők

Forsaken World

Alternatív nevek: WORLD elhagyott, forseken világ, forseyken, forseken

Játék Forsaken World - ez az MMORPG (masszívan multiplayer online játék megőrzését jellemzője, hogy lehet fejleszteni) által létrehozott stúdió, amely ismert az egész világon - Beijing Perfect World. Forsaken World játék annyira népszerű és kívül Ázsiában, a 2011 végéig megjelent orosz változata a játék.

Kezdjük a játékot Forsaken World Free

1) letölthető játék Forsaken World

2) regisztrálni

3) Telepítse a játékot a számítógépen

4) Indítsa el a játékot, és hozzon létre a karakter

Forsaken World regisztráció csak kitöltésével néhány területen, mint például a felhasználónév, jelszó, e-mail címét és néhány személyes információt.

Amint látod, legalább screenshotok vagy videojáték, akkor biztosan szeretné, hogy kezdj el játszani Forsaken World, hogy töltse le a kliens, és belevetette magát a fantasy világban.

A regisztráció után, akkor meg kell, hogy töltse le a Forsaken

A

- Egy torrent kliens (elegendően széles csatorna lesz körülbelül 20 perc)

- Kommunikáció közvetlenül letölteni, meg kell várni, kb 1. 05:00.

Játék Forsaken igényel telepítést a számítógépen

A méret a játék fájlt 3. 6 Gb, ami azt jelenti, a grafika minőségét és gazdagságát a cselekmény, ezért ellenőrizni kell a rendszer követelményeinek és a rendelkezésre álló hely a számítógépen!

Ira FW rögzíti az első másodpercben a játék a modern grafikus, amelyben minden részletet dolgoztak ki az apró részletek. Forsaken World Online lehetővé teszi különböző fantasztikus helyeket meglátogatni, utazás, végző különböző feladatokat, akkor vadászni szörnyű szörnyek, hogy a különböző veszélyes Dungeons, harcolni a többi játékos az azonos arénák és a párbajt.

Forsaken World online játék áll öt versenyen: vesperiany, frangory, törpék, emberek és az elfek.

Az összes teremtmény a világon Frangory nagyon bátor és bátor. Ebben a versenyben, nem a női lakosság körében, a férfiak csak. Testük a kőből, ezek kemény, mint az acél szellem, bátorság a szívében égő. Minden csata frangory mindig az élen, és ezzel figyelembe a nehezét a mellkasát. Amellett, hogy kiváló harci képességek, ezek kiváló kovács. Azonban anélkül, hogy az ő erejét, békeszerető emberek frangorov elég.

Miközben az emberi faj nagyon harcias, erőszakos és képes megszervezni és alkalmazkodni a társadalom számára. Az emberek elsősorban arra törekednek, hogy ismeri a világegyetem, nagyon bölcs és fejleszteni sokoldalú. Képviselői ezt a versenyt bátor harcosok és bátor veszélyes gyilkosok is befolyásos varázslók és a papok nagyon bölcs. A csatában, akkor mindig egy erős ellenség és megbízható szövetséges erősebb ellenséget és megbízható szövetségesei.

Legtitokzatosabb faj vesperiany. Szépek, mint az angyalok, a szeretet képes nagy áldozatokat, és mégis kellően erős és veszélyes. Az emberek vesperiany gyakorlatilag nem boldogulnak, élnek zárt és nem lépnek szövetségre. De együtt ez a csodálatos faj él egységes és tartja össze csak.

Race Törpék - a legrégebbi és legfejlettebb technológiájú csoport lények, a csatában, hogy legyőzze a tomboló tenger nem könnyű. Gnómok növekedés nem jött, de nagyon zömök és szívós. főfoglalkozásként - Kovácsolás és bányászat. Mágikus gnómok megvetik, és nem értik, és ha nem érti meg, és nem ismeri fel.

Elves -, hogy képviselői az ötödik kifinomult és igényes faj, mindent, csak ne érintse, ez pontosan ugyanazt a lenyűgöző és csodálatos. Ők szeretik a természetet, és készen áll, hogy mindent minden lehetséges módon, akkor is, ha azt kell használni a fegyvert.

Szintén Forsaken World vannak osztályok: harcos, védő, vámpír gyilkos, bárd, mágus, pap és nyilak.

A csatában, katonák tábornokok vezeti a csapatokat. Defenders hogy a nehezét, védi minden szövetséges. Vámpírok megfoghatatlan és ravasz. Ezek a lények képesek kopogtatnak az ellenfél zavarba csatában. Killer lehet ólálkodnak a sötétben, és a legváratlanabb pillanatban sztrájk az első. Varázslók sosobnostyami kezelni vad elemek, és alakítják a természeti jelenségek sztrájk. Papok is gyógyítani, és feltámasztani elesett hősök a csatában. Nyilak éles látás és képesek megölni az ellenséget a távolból. Remélhetőleg, a játék igazán hozza meg öröm, és akkor fog játszani Forsaken World hálával.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more